Michalengelo
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
1660 super almayı düşünüyorum gigabyte '3 fanli oc modelini mi yoksa msi gamming x modelini mi almaliyim
ikisi de çok iyi senin tercihine kalmış ikisinden de pişman olmazsın hangisinin estetiği daha çok hoşuna gidiyorsa ama gigabyte modeli fazladan bir fanla daha serin çalışabilir1660 super almayı düşünüyorum Gigabyte '3 fanli oc modelini mi yoksa MSI gamming x modelini mi almaliyim
Tomahawk max süper anakart yanına gaming x harika gider benceAslinda ilk olarak Gigabyte ekran karti ve aorus pro anakarti alacaktim ama aorus için cok ısınıyor diyorlar o yüzden vazgectim simdi MSI tomahawk max ve MSI gaming x e donmeyi düşünüyorum sizce doğru karar mi
Doğru karar gaming x modelinden üzülen daha duymadımAslinda ilk olarak Gigabyte ekran karti ve aorus pro anakarti alacaktim ama aorus için cok ısınıyor diyorlar o yüzden vazgectim simdi MSI tomahawk max ve MSI gaming x e donmeyi düşünüyorum sizce doğru karar mi
bana sorarsan ana kartına göre al. Örneğin ana kartın ve ekran kartın msi olursa msi gaming app daha optimize bir oc deneyimi sunuyor. Artı gpu cpu değerlerini burdan izleyip kontrol edebilirsin1660 super almayı düşünüyorum Gigabyte '3 fanli oc modelini mi yoksa MSI gamming x modelini mi almaliyim