Gigabyte vs msi

Gaming X

İkisi de iyi kartlar. Portakalı soydum yap hangisi çıkarsa al.

1660 super almayı düşünüyorum Gigabyte '3 fanli oc modelini mi yoksa MSI gamming x modelini mi almaliyim
ikisi de çok iyi senin tercihine kalmış ikisinden de pişman olmazsın hangisinin estetiği daha çok hoşuna gidiyorsa ama gigabyte modeli fazladan bir fanla daha serin çalışabilir

Hocam Gigabyte daha serin çalışabilir ama MSI'da daha iyi bir performans sunabilir yani karşılaştırma videoları varsa izleyin yoksa kararınızı göre hangisi içinize sinerse onu alın.

Aslinda ilk olarak gigabyte ekran karti ve aorus pro anakarti alacaktim ama aorus için cok ısınıyor diyorlar o yüzden vazgectim simdi msi tomahawk max ve msi gaming x e donmeyi düşünüyorum sizce doğru karar mi

Aslinda ilk olarak Gigabyte ekran karti ve aorus pro anakarti alacaktim ama aorus için cok ısınıyor diyorlar o yüzden vazgectim simdi MSI tomahawk max ve MSI gaming x e donmeyi düşünüyorum sizce doğru karar mi
Tomahawk max süper anakart yanına gaming x harika gider bence :)

1660 super almayı düşünüyorum Gigabyte '3 fanli oc modelini mi yoksa MSI gamming x modelini mi almaliyim
bana sorarsan ana kartına göre al. Örneğin ana kartın ve ekran kartın msi olursa msi gaming app daha optimize bir oc deneyimi sunuyor. Artı gpu cpu değerlerini burdan izleyip kontrol edebilirsin

Geri