şu ara aynı problem bende de var arada fps drop oluyor bende olmasının sebebi sıcaklık artışı büyük ihtimalle sende de o yüzdendirMerhaba arkadaşlar dün csgoya girdim oyunda 5 dakika 70fpste 5 dakika 20 fpste oynuyorum hiç şaşmadan sebebi nedir acaba ve nasıl çözebilirim bu durumu?
MSI Afterburner ile bakabilirsin.nereden bakabilirim program mı indirmeliyim
yani saçma olan 70 80 fpsi görüyorum fakat 5 dakika sonra 15 20 fps sonra yine 70 80 fps 5er dakikaekran kartı ayarlarınızı yaptınız mı?
indirdim hemen paylaşıcam sizinleMSI Afterburner ile bakabilirsin.
kardeşim bence ekran kartın kurulu değil senin çünkü işlemcinin içine gömülü olarak gelen ekran kartı oIntel hd graphics 4000
nasıl kurabilirim masaüstüne sağ tıklayınca amd seçeneği var bir de bilgisayarım aygıt yöneticisinde 2 ekran kartı vardı intel ve amd radeon bilgisayarcı amdyi sildiyani fps düşmesi normal ekran kartınız çok düşük.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim bence ekran kartın kurulu değil senin çünkü işlemcinin içine gömülü olarak gelen ekran kartı o
çalıştıra dxdiag yazarak bakabilirsinnasıl kurabilirim masaüstüne sağ tıklayınca AMD seçeneği var bir de bilgisayarım aygıt yöneticisinde 2 ekran kartı vardı Intel ve AMD radeon bilgisayarcı amdyi sildi