Ben Bu Çocuğa Dava Açabilirmiyim ?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,752
İnstagramda bir posta yorum yazmıştım postun konusu gta 5 in açığı ile ilgiliydi bende yoruma şunu yazdım böyle kaç senelik oyunun hile gibi bir açığı olabilirmi yazmıştım adamlar doğru düzgün cevap yazmış
Değişin biri yoruma şey yazdı oyunu hiç oynamadığın çok belli bende 2014 senesinde bile ps3 ten gta 5 oynadığımı yazdım o da aynn 9 yaş velet seni tarzı bir şey yazdı bende senin ailene sabır diliyorum dedim
o da ailemiz aynı çünkü senin ***** (anneme sövdü kısacası) ss'ini aldım hesabının ss'ini aldım hala hesap ismi aynı yorumu silmiş ben bu çocuğa dava açabilirmiyim ? çünkü böylelerinden bıktım birisinin annesine sövmek ne demekmiş anlasın artık.

açma hakkın var.

Açarsın ama hiçbir şey olmaz. 18 yaşından küçüktür. Uğraştığına değmez. Sahte bir mahkeme kağıdı hazırla shopla, çocuğa yolla özelden. Zaten tutuşur yalvarır.

Açarsın ama hiçbir şey olmaz. 18 yaşından küçüktür. Uğraştığına değmez. Sahte bir mahkeme kağıdı hazırla shopla, çocuğa yolla özelden. Zaten tutuşur yalvarır.
Amacım Tazminat almak olur bunlarla uğraşılmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok öyle bi tazminat falan olmaz.
Bazıları Benim Duygularımı Kötü etkiledi tarzından bir tazminat alıyordu bende alabilirmiyim ?

Son düzenleme:
Amacım Tazminat almak olur zaten monitör almayı düşünüyorum
Tazminat kişiyi maddi gelir sağlamak için değil, manevi olarak oluşan sıkıntıları, acıları tedavi etmek var için var diye biliyorum. Şu mesajları yazdığını bulursa ve mahkemeye kanıt olarak gösterirse hiçbir şey alamazsın.

Aç aç bu veletlerden bıktık.
Tazminat Alırsam Açarım Ama Almazsam Uğraşmaya Değmez Gibi Sizce Tazminat Alırmıyım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tazminat kişiyi maddi gelir sağlamak için değil, manevi olarak oluşan sıkıntıları, acıları tedavi etmek var için var diye biliyorum. Şu mesajları yazdığını bulursa ve mahkemeye kanıt olarak gösterirse hiçbir şey alamazsın.
Zaten Silerim Mesajları Şimdi açabilirmiyim ?
ki bir şey yapamaz gibi

Geri