Millenicom Altyapı Sorgulama doğru mu?

miktwa

80+
Reaksiyon skoru
186
Kablonet Fiber 100/5 paketim var. Ethernet ile bağlandığım için aşırı mutluyum. Hiç kesinti olmuyor. 19.00 00.00 arası 24'e düşüyor ama yine de yeterli. Tek sıkıntısı kablosuz yan odadan çekmiyor. Bu yüzden taahhüt bitince değiştireceğiz sanırım. ( Bu arada kablosuz sorununu çözebilir miyim? )
Millenicom'da söylediği maksimum hız 58 ama ben şuan 100 kullanıyorum nasıl oluyor? 100 Mbps Fiber paketi alırsam 100 gelir mi? Bir de kullanan varsa kablosuz performansı nasıl?

Ekler

• resim_2021-02-22_223333.png
    resim_2021-02-22_223333.png
    37.5 KB · Hit: 47
banada 84 tl olanı gösteriyordu 35 mp aradım alt yapı yok diyor orda :D yanlıştır büyük ihtimal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan yina yaptım cıkan yazı bu;

Altyapınızın karşıladığı maksimum hız: *39 Mbps​

banada 84 TL olanı gösteriyordu 35 mp aradım alt yapı yok diyor orda :D yanlıştır büyük ihtimal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan yina yaptım cıkan yazı bu;

Altyapınızın karşıladığı maksimum hız: *39 Mbps​

:D

Kablonet Fiber 100/5 paketim var. Ethernet ile bağlandığım için aşırı mutluyum. Hiç kesinti olmuyor. 19.00 00.00 arası 24'e düşüyor ama yine de yeterli. Tek sıkıntısı kablosuz yan odadan çekmiyor. Bu yüzden taahhüt bitince değiştireceğiz sanırım. ( Bu arada kablosuz sorununu çözebilir miyim? )
Millenicom'da söylediği maksimum hız 58 ama ben şuan 100 kullanıyorum nasıl oluyor? 100 Mbps Fiber paketi alırsam 100 gelir mi? Bir de kullanan varsa kablosuz performansı nasıl?
kablonetin altyapısı ayrı olduğu için kablonette 100mbps fiber alabilirsiniz ama millenicom türk telekom alt yapısı kullandığı için sitede yazan maximum hızı alabilirsiniz

Kablonet gibi bir ISS'den Millenicom'a geçilmez. Geçilirse sadece taahhüt olmadığı için geçilir.

Kablosuz sorununu, modemi farklı bir yere konumlandırarak çözebilirsin. Sorun çözülmezse eğer farklı bir modem almanız gerekebilir.

Uzun süredir Millenicom kullanıyorum. 100Mbps hizmeti. Taraftarıyım diye demiyorum cidden. Hem hizmetten, hem destekten çok memnunum. Hız konusunda @TRG-Onur arkadaşımızın söylediği gibi Kablonet kendi alt yapısından hizmet verdiği için, Millenicom'un sana sağlayacağı internet hızından bağımsız şekilde sonuç verir. Millenicom'da 58 diyorsa, mak. 58 Mbps alırsın. O 58'i alabilmek için ise 100Mbps paketini kullanmalısın. Çünkü 50-75Mbps gibi ara paketler Millenicom'da bulunmuyor. 16Mbps - 35Mbps - 100Mbps.

Uzun lafın kısası, şu anki hizmetinizden Millenicom'a geçmek hata olacaktır. Elbette sadece hız bakımından. Diğer konularda Millenicom ilaç gibi gelecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,044
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri