Wireless kulaklık tercihi

Anaxdust

80+
Reaksiyon skoru
25
Steelseries Artics 1 wireless
Corsair Void Wireless
Asus Rog Fusion Wireless
Corsair hs70 wireless
Hemen hemen aynı fiyat skalasında yer alıyorlar. Hangisini tercih etmem gerek, neden?

Son düzenleme:
Corshair Void Wireless
Asus Rog Fusion Wireless
Corshair hs70 wireless
Hemen hemen aynı fiyat skalasında yer alıyorlar. Hangisini tercih etmem gerek, neden?
Corsair void elite wireless 7.1 surround sound tavsiye ederim.

corshair = corsair.
Düzelt yukarda

Corshair Void Wireless
Asus Rog Fusion Wireless
Corshair hs70 wireless
arctis 7 veya hyprex cloud 2 wireless te ekleyebilirsin listeye

Corshair Void Wireless
Asus Rog Fusion Wireless
Corshair hs70 wireless
Bro rampage fury x öneririm şuan kullanıyorum gayet memnunum fiyatı dediklerinden biraz ucuz sen bilirsin

Bro rampage fury x öneririm şuan kullanıyorum gayet memnunum fiyatı dediklerinden biraz ucuz sen bilirsin
Rampage hiç bulaşmak istemiyorum nedense
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arctis 7 veya hyprex cloud 2 wireless te ekleyebilirsin listeye
Bunlar tam 1k ya var ama onlar aşıyor biraz

Corsair void elite wireless 7.1 surround sound tavsiye ederim.

corshair = corsair.
Düzelt yukarda
Düzelttim

Rampage hiç bulaşmak istemiyorum nedense
Bende klavyesi monitörü iyi olmuyor sıkıntılı oluyor ama kulaklık furylevel kanalıyla üretildi bence iyi bir kulaklık rampagein nadir iyi ürünlerinden bence

Kulaklık uzun ömürlü olsun istiyorsan ve özellikle Wireless tercih edicek sen dikkatli olman gerek. Acelen yoksa Biraz daa biriktir Corsair Virtuoso rgb wireless al. Kendim kullanıyorum rakipleri 3 4k bandında kendisi indirimde 1700 2000tl arasında bulunuyor. Mikrofon kalitesi yayıncılık seviyesinde ses HiFi bağlantı sıfır gecikme bence acele etme

Kulaklık uzun ömürlü olsun istiyorsan ve özellikle Wireless tercih edicek sen dikkatli olman gerek. Acelen yoksa Biraz daa biriktir Corsair Virtuoso rgb wireless al. Kendim kullanıyorum rakipleri 3 4k bandında kendisi indirimde 1700 2000tl arasında bulunuyor. Mikrofon kalitesi yayıncılık seviyesinde ses HiFi bağlantı sıfır gecikme bence acele etme
Şimdilik para vermeden bir arkadaşımdan void elite egb wireless buldum onu kullanacağım biraz eski ama idare eder durumda, mikrofon oldak hyperx quadcastim var zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,230
Üyeler
188,218
Son üye
Berkment
Geri