Uygun RAM'i nasıl bulabilirim?

Septequas

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba dostlar. Bilgisayarıma 8 GB RAM daha takviye yapmak istiyorum fakat pek anladığım bir olay değil. Bu yüzden uygun RAM'i bulmada sizden yardım istiyorum. Başta da söylediğim gibi pek anladığım bir olay değil. O yüzden uygun ürünü link şeklinde atarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• 1588915437052.webp
    1588915437052.webp
    27.3 KB · Hit: 56
Merhaba dostlar. Bilgisayarıma 8 GB RAM daha takviye yapmak istiyorum fakat pek anladığım bir olay değil. Bu yüzden uygun RAM'i bulmada sizden yardım istiyorum. Başta da söylediğim gibi pek anladığım bir olay değil. O yüzden uygun ürünü link şeklinde atarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, Anakartınız DDR4 ram destekliyor sanırım. Fakat gördüğüm kadarıyla mevcut ram'lerin çalışma frekansı çok düşük gözüküyor(DDR4 teknolejisi için çok düşük).Anakart modelini buraya yazabilirseniz en uygun ram'leri öneride bulunabilirim.

memory bölümüne gelip ekran görüntüsü atar mısın ?

Merhaba, Anakartınız DDR4 RAM destekliyor sanırım. Fakat gördüğüm kadarıyla mevcut RAM'lerin çalışma frekansı çok düşük gözüküyor(DDR4 teknolejisi için çok düşük).Anakart modelini buraya yazabilirseniz en uygun RAM'leri öneride bulunabilirim.
Buyrun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

memory bölümüne gelip ekran görüntüsü atar mısın ?
Bölük pörçük oldu biraz, kusura bakmayın.

Ekler

• 1588916145417.webp
    1588916145417.webp
    14.7 KB · Hit: 53
  • 1588916189171.webp
    1588916189171.webp
    15.2 KB · Hit: 56
Şu an hali hazırda var olan 8gb'ın üstüne ekleme yapacağım. Toplam 16 gb olacak.
Elinizdeki ram çok alakasız,çalışma frekansı çok düşük. Eğer ikisini de aynı anda kullanırsanız mavi ekran hatası alma riski var. Ayrıca yeni aldığınız ramlerde eskilerinin hızında çalışacak. Size tavsiyem eskilerini satın 1x16 gb alın. Bu arada 2 ram slotu var sizde. elinizdeki ramler 1x8 mi ? eğer 2x4 ise yine olmayacak istediğiniz.

Elinizdeki RAM çok alakasız,çalışma frekansı çok düşük. Eğer ikisini de aynı anda kullanırsanız mavi ekran hatası alma riski var. Ayrıca yeni aldığınız ramlerde eskilerinin hızında çalışacak. Size tavsiyem eskilerini satın 1x16 gb alın. Bu arada 2 RAM slotu var sizde. elinizdeki ramler 1x8 mi ? eğer 2x4 ise yine olmayacak istediğiniz.
Öyleyse direkt olarak 1x16 gb ram önerebilir misiniz?

Tabii tabii, problem değil.
Trendyol da böyle bir ürün var. İşinizi görecektir. Birde Hepsiburada da var. Bu soğutma olarak daha kalitelidir diye düşünüyorum. Fiyat farkını vermek size kalmış.

Son olarak sizde mutlaka fiyat araştırması yapınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,372
Üyeler
188,090
Son üye
askdkdme
Geri