2000hs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 467
Yani sadece bizim ülkemizde 10k var diyorsun . yanlış anlamıyorum değil mi ?Eğitimin olmamasını savunmuyorum.
Vaka sayısının 10kya yakın olduğunu bilmiyorsun herhalde.
Yani sadece bizim ülkemizde 10k var diyorsun . yanlış anlamıyorum değil mi ?Eğitimin olmamasını savunmuyorum.
Vaka sayısının 10kya yakın olduğunu bilmiyorsun herhalde.
Uzaktan oldunuz.yavl liseli kardeşler niye bu kadar kafanıza takıyonuz sınavları.
üniversitede bütün sınavları olduk hiçbir problem olmadı hatta herkes yüksek puan ile geçti...
evet uzaktan olduk sizi okula mı çağırıyorlar?Uzaktan oldunuz.
Çağırıyorlar.evet uzaktan olduk sizi okula mı çağırıyorlar?
Aynen Aynen . eğitim olmasın ...sınavlar olmasın ... dersler olmasın... sonra biz neden böyleyiz birim eğlenmek hakkımız değil mi ? sistem fiyatları neden bu halde diye ağlarsınız klasik öğrenci işte.
Ben senin dediklerinden anlamadım şimdi sen açılmasını mı istiyorsun bu kadar vaka varken?Yani sadece bizim ülkemizde 10k var diyorsun . yanlış anlamıyorum değil mi ?
Ben de bu kişiye cevap yazdığım için utanıyorum.evet şu cüöleden belli oldu ne seviyede biriyle konuştuğumuz zorlamıyorum cevaplamayacağım
Benimde gerçekten iyidi ama uzaktan eğitim yüzünden fazlasıyla bozuldu.Matematiğim iyiydi benim , uzaktan eğitim olasıya kadar iyiydi en azından.
Şuanda bilmiyorum abi , 1 haftada matematik mi toplanır anlamıyorum , geçer nota razı olacağım artık.
ne seviyede derken ???evet şu cüöleden belli oldu ne seviyede biriyle konuştuğumuz zorlamıyorum cevaplamayacağım
Uzaktan derslere girmeyen insanlar sadece tembel olduğunuz için iptalini istiyorsunuz vs. diyorlar ama ne ortamlarda ders gördüğümüzden zerre haberleri yok.Benimde gerçekten iyidi ama uzaktan eğitim yüzünden fazlasıyla bozuldu.
Aga sizden harbiden bir şey olmaz .ddBen senin dediklerinden anlamadım şimdi sen açılmasını mı istiyorsun bu kadar vaka varken?
Ben de bu kişiye cevap yazdığım için utanıyorum.
Haklısın.