ocen45
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 81
yapıyorsun görev yöneticisinden ayrıntılara bak gpunun belleğine bak görürsün . bilgisayar yavaşlamaz mining yaparkenYapıyorum gözüküyor fakat bilgisayarımda herhangi bir yavaşlık yok. Görev yöneticisinden de bakıyorum ekran kartının kullanımı normal o yüzden emin olamadım. Cüzdanımdaki kodun bakiyesi siteden baktığımda yükseliyor yalnız.
Yavaşlar tabii ki de mining açıkken oyun girmeyi dene biyapıyorsun görev yöneticisinden ayrıntılara bak gpunun belleğine bak görürsün . bilgisayar yavaşlamaz mining yaparken
Evet sistemde öyle yazıyor hocam ama yine de emin olamadım.37 MH/s ve 160W priz çekim gücü ile mining yapmaktasınız.
Görev yöneticisinden baktığımda böyle gözüktüğü için merak ettim hocam ama sıkıntı yokmuş demek ki. Sağolunyapıyorsun görev yöneticisinden ayrıntılara bak gpunun belleğine bak görürsün . bilgisayar yavaşlamaz mining yaparken
oyunda sadece fps düşer . kazımda yarıya falan iner.Yavaşlar tabii ki de mining açıkken oyun girmeyi dene bi
Hem kazım gücü düşer hem oyun aşırı kasar.
performanstan gpuya git oradan bakEvet sistemde öyle yazıyor hocam ama yine de emin olamadım.
Görev yöneticisinden baktığımda böyle gözüktüğü için merak ettim hocam ama sıkıntı yokmuş demek ki. Sağolun![]()
Oyunu kastetmiyor sanırım bunu derken ama bellekleri kullanıyorsa bence de kasma olmazYavaşlar tabii ki de mining açıkken oyun girmeyi dene bi
Hem kazım gücü düşer hem oyun aşırı kasar.
Masaüstünde de kasar arada donuyor bilgisayarim googleda gezerken vs.oyunda sadece fps düşer . kazımda yarıya falan iner.
yok eğer pc kötü ise yapar ki zaten ekran kartı kullanılıyor çoğunlukla işlemcin boşta yani kasması mantıklı değil .Masaüstünde de kasar arada donuyor bilgisayarim googleda gezerken vs.
3600 + 5600XT var baya baya kasıyor bilgisayar.yok eğer pc kötü ise yapar ki zaten ekran kartı kullanılıyor çoğunlukla işlemcin boşta yani kasması mantıklı değil .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrılmış gpu kullanımından bakabilirsin kullanıldığını .
Evet hocam 6GB'ın hepsi kullanılıyor şuan. Tamamdır.yok eğer pc kötü ise yapar ki zaten ekran kartı kullanılıyor çoğunlukla işlemcin boşta yani kasması mantıklı değil .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrılmış gpu kullanımından bakabilirsin kullanıldığını .