Neler Yeni

Şu anda mining yapıyor muyum ?

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Evet hocam 6GB'ın hepsi kullanılıyor şuan. Tamamdır.
Miningte önemli kısım orası zaten ben ve birkaç arkadaşın forumda mininging sanıldığı kadar bilgisayara zarar vermediğini anlatmaya çalışıyorum buradan belli aslında bazı kısımlarını kullanmıyor bile .

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Miningte önemli kısım orası zaten ben ve birkaç arkadaşın forumda mininging sanıldığı kadar bilgisayara zarar vermediğini anlatmaya çalışıyorum buradan belli aslında bazı kısımlarını kullanmıyor bile .
valla bende anlatmaya çalışıyorum ama pek anlayan yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada fan hızını biraz daha arttır bence %50 yap fazla ses çıkarmaz ne kadar serin o kadar iyi

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
benim pc bozuk herhalde usda :D
bu arada evet haklisin 30dk mining 1 saat oyun oynamış gibi yoruyor yani oyundan bile az yoruyor.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Mining için Chipset sıcaklığı değil, VCCD ve VRAM sıcaklığı daha önemlidir.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
valla bende anlatmaya çalışıyorum ama pek anlayan yok

bu arada fan hızını biraz daha arttır bence %50 yap fazla ses çıkarmaz ne kadar serin o kadar iyi
maalesef anlayan yok . önceden oyuncular tarafından uydurulmuş şeylere bakarak herkes mining kartı öldürüyor falan diyor ama olayın aslını bilmiyor çok üzücü .

benim pc bozuk herhalde usda :D
bu arada evet haklisin 30dk mining 1 saat oyun oynamış gibi yoruyor yani oyundan bile az yoruyor.
belki ekran kartın kötü ise yapabilir ama hiç sanmıyorum ayarlamasını yanlış yapabilirsin . ilk defa senden duyuyorum bunu. şöyle örnek vereyim zamanında sırf bunun için test yapmıştım oyuna girip fps testi yapmıştım 210 civarı fps alıyordum 180 civarına düşmüştü valo oynarken .

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
maalesef anlayan yok . önceden oyuncular tarafından uydurulmuş şeylere bakarak herkes mining kartı öldürüyor falan diyor ama olayın aslını bilmiyor çok üzücü .

belki ekran kartın kötü ise yapabilir ama hiç sanmıyorum ayarlamasını yanlış yapabilirsin . ilk defa senden duyuyorum bunu. şöyle örnek vereyim zamanında sırf bunun için test yapmıştım oyuna girip fps testi yapmıştım 210 civarı fps alıyordum 180 civarına düşmüştü valo oynarken .
De zaten mining yaparken oyun oynamak baya saçma, ayarlama konusunda sıkıntı olmuş olabilir evet 1-2 kere wattman yemiştim çünkü ayarları kurcalıyorum şu an.-
RX 5600XT var bende aslında yeterli ama niye böyle oluyo bilmiyorum.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
De zaten mining yaparken oyun oynamak baya saçma, ayarlama konusunda sıkıntı olmuş olabilir evet 1-2 kere wattman yemiştim çünkü ayarları kurcalıyorum şu an.-
RX 5600XT var bende aslında yeterli ama niye böyle oluyo bilmiyorum.
ben gerçekten garipsedim 5600 aslında kasmaması lazım faha eski kartların bazıları kendisine fayfası olmuyor ama seninki kötü değil belki başka bir şey vardır .

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
ben gerçekten garipsedim 5600 aslında kasmaması lazım faha eski kartların bazıları kendisine fayfası olmuyor ama seninki kötü değil belki başka bir şey vardır .
Neyse zaten 200-250TL kazanıp bırakıcaktım kazmayı sonra satarım kartı 3060 sistem almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,737
Üyeler
164,894
Son üye
tensazangetsu
Top Bottom