Emir3162
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 759
Biraz overvolt yapılabilir bence37 MH/s ve 160W priz çekim gücü ile mining yapmaktasınız.
Biraz overvolt yapılabilir bence37 MH/s ve 160W priz çekim gücü ile mining yapmaktasınız.
Miningte önemli kısım orası zaten ben ve birkaç arkadaşın forumda mininging sanıldığı kadar bilgisayara zarar vermediğini anlatmaya çalışıyorum buradan belli aslında bazı kısımlarını kullanmıyor bile .Evet hocam 6GB'ın hepsi kullanılıyor şuan. Tamamdır.
valla bende anlatmaya çalışıyorum ama pek anlayan yokMiningte önemli kısım orası zaten ben ve birkaç arkadaşın forumda mininging sanıldığı kadar bilgisayara zarar vermediğini anlatmaya çalışıyorum buradan belli aslında bazı kısımlarını kullanmıyor bile .
100mh iyi mi?3080le 100mh kazıyorum 7 24 açık 61 derece sabit youtubede falan takılırken kasma vs yok
Haftalık minimum 550 max 700 bırakıyor iyi tabii ki100mh iyi mi?
Bende 2 sene para biriktirip alsam o kadar para kazanırmıyım aylıkHaftalık minimum 550 max 700 bırakıyor iyi tabii ki
benim pc bozuk herhalde usdaMiningte önemli kısım orası zaten ben ve birkaç arkadaşın forumda mininging sanıldığı kadar bilgisayara zarar vermediğini anlatmaya çalışıyorum buradan belli aslında bazı kısımlarını kullanmıyor bile .
2 seneye neler olur neler bilemem ki kardeşim 12 bine aldığım karta 22 bin veriyorlar şuanBende 2 sene para biriktirip alsam o kadar para kazanırmıyım aylık
maalesef anlayan yok . önceden oyuncular tarafından uydurulmuş şeylere bakarak herkes mining kartı öldürüyor falan diyor ama olayın aslını bilmiyor çok üzücü .valla bende anlatmaya çalışıyorum ama pek anlayan yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada fan hızını biraz daha arttır bence %50 yap fazla ses çıkarmaz ne kadar serin o kadar iyi
belki ekran kartın kötü ise yapabilir ama hiç sanmıyorum ayarlamasını yanlış yapabilirsin . ilk defa senden duyuyorum bunu. şöyle örnek vereyim zamanında sırf bunun için test yapmıştım oyuna girip fps testi yapmıştım 210 civarı fps alıyordum 180 civarına düşmüştü valo oynarken .benim pc bozuk herhalde usda
bu arada evet haklisin 30dk mining 1 saat oyun oynamış gibi yoruyor yani oyundan bile az yoruyor.
De zaten mining yaparken oyun oynamak baya saçma, ayarlama konusunda sıkıntı olmuş olabilir evet 1-2 kere wattman yemiştim çünkü ayarları kurcalıyorum şu an.-maalesef anlayan yok . önceden oyuncular tarafından uydurulmuş şeylere bakarak herkes mining kartı öldürüyor falan diyor ama olayın aslını bilmiyor çok üzücü .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
belki ekran kartın kötü ise yapabilir ama hiç sanmıyorum ayarlamasını yanlış yapabilirsin . ilk defa senden duyuyorum bunu. şöyle örnek vereyim zamanında sırf bunun için test yapmıştım oyuna girip fps testi yapmıştım 210 civarı fps alıyordum 180 civarına düşmüştü valo oynarken .
ben gerçekten garipsedim 5600 aslında kasmaması lazım faha eski kartların bazıları kendisine fayfası olmuyor ama seninki kötü değil belki başka bir şey vardır .De zaten mining yaparken oyun oynamak baya saçma, ayarlama konusunda sıkıntı olmuş olabilir evet 1-2 kere wattman yemiştim çünkü ayarları kurcalıyorum şu an.-
RX 5600XT var bende aslında yeterli ama niye böyle oluyo bilmiyorum.
Neyse zaten 200-250TL kazanıp bırakıcaktım kazmayı sonra satarım kartı 3060 sistem almayı düşünüyorumben gerçekten garipsedim 5600 aslında kasmaması lazım faha eski kartların bazıları kendisine fayfası olmuyor ama seninki kötü değil belki başka bir şey vardır .