monitör/klavye vb dahil miBir bilgisayar alacağım ama parçalardan fazla anlamıyorum bana 12k yı geçmeyecek bilgisayar toplayabilirminiz
Rtx ekran kartı olursa sevinirim
kardeşim biz varız relax olBir bilgisayar alacağım ama parçalardan fazla anlamıyorum bana 12k yı geçmeyecek bilgisayar toplayabilirminiz
İmza'ndaki sisteme sahipsin ama 12-13klık sistem topluyorsun bu koyuyor olması lazımkardeşim biz varız relax ol
yok kanka var onlarmonitör/klavye vb dahil mi
eywkardeşim biz varız relax ol
yok kanka var onlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eyw
www.n11.com
urun.n11.com
dalgamı geçiyorsun 7 5800x ile b450 kullanılmaz vrm kaldırmaz rtx 3060 lı sistem alınabilir ama donanım arşivinin sistemi bekleyin derim![]()
Amd Ryzen 7 5800x Soket Am4 3.8ghz 32mb 105w 7nm Işlemci - Fiyatı, Yorumları
Ryzen 7 5800x Soket Am4 3.8ghz 32mb 105w 7nm Işlemci Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
(Ekran kartı olarak GTX 1660 önerecektim fakat çok pahalı önce fiyatların düşmesini bekle derim)
yanlışlık olmuş b550 gönderecektimdalgamı geçiyordsun t 7 5800x ile b450 kullanılmaz vrm kaldırmaz
12K bütçen varsa donanım arşivin bekle bugün yarın çıkacak ve onu al bu sefer güzel olucak 3060a yakışacak sistem çıkartacak Abdullah bey. Instagram'dan verdi bilgileri.Bir bilgisayar alacağım ama parçalardan fazla anlamıyorum bana 12k yı geçmeyecek bilgisayar toplayabilirminiz
onu bekleyim ozaman teşekkürler12K bütçen varsa donanım arşivin bekle bugün yarın çıkacak ve onu al bu sefer güzel olucak 3060a yakışacak sistem çıkartacak Abdullah bey. Instagram'dan verdi bilgileri.