Böbreklerimin bulunduğu kısım vücut ısıma göre çok düşük kalıyor.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Reaksiyon skoru
23,310
Son zamanlarda böyle bir sorun olduğunu fark ettim, neden olabilir sizce, ya da bir hastalığın habercisi midir?
Günde 1.5 litreden az su içmem.

Herhangi bir ağrı durumunuz varsa sağlık ocağında aile hekiminize başvurursanız sizi gerekli yere yönlendirecektir veya tanıyı koyacaktır.
Forumdan alacağın bilgiler güvensiz olur.

Herhangi bir ağrı durumunuz varsa sağlık ocağında aile hekiminize başvurursanız sizi gerekli yere yönlendirecektir veya tanıyı koyacaktır.
Forumdan alacağın bilgiler güvensiz olur.
Herhangi bir ağrı sızı yok, çok önemli bir şey değilse boşa sağlık ocağına gitmek istemiyorum da, ondan sordum.

Son zamanlarda böyle bir sorun olduğunu fark ettim, neden olabilir sizce, ya da bir hastalığın habercisi midir?
Bende de öyle :) arkadaşlar vücudunuzu tanıyın.

Herhangi bir ağrı sızı yok, çok önemli bir şey değilse boşa sağlık ocağına gitmek istemiyorum da, ondan sordum.
Hiçbir sorunun olmasa bile 1 senede bir doktora görünmen gerekiyor kontrol amaçlı.

Günde 1.5 litreden az su içmem.
babaannem pekmez yesin dedi . :D şaka tabii ki teknolojş formuna böyle soru mu yazılır hocam bir doktora gidin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,365
Üyeler
187,664
Son üye
jamesscarterr
Geri