Yardım Webcam OBS'te çalışıyor , Kamera'da çalışmıyor.

FaruG

80+
Reaksiyon skoru
115
Başlıkta da belirttiğim gibi OBS Studioda sıkıntısız görüntü alabiliyorum ancak , kamera uygulamasını açtığımda AMD hatası alıyorum ( aldığım hata altta )
Nedenini anlamadım , şuan windows etkin olmadığından olabilir mi çünkü OBS'te sıkıntısız çalışıyor ? Bilen varsa yazarsa sevinirim.

Ekler

• resim_2021-03-01_102708.png
    resim_2021-03-01_102708.png
    10.1 KB · Hit: 41
Başlıkta da belirttiğim gibi OBS Studioda sıkıntısız görüntü alabiliyorum ancak , kamera uygulamasını açtığımda AMD hatası alıyorum ( aldığım hata altta )
Nedenini anlamadım , şuan windows etkin olmadığından olabilir mi çünkü OBS'te sıkıntısız çalışıyor ? Bilen varsa yazarsa sevinirim.
2 uygulamayı aynı anda mı açmaya çalışıyorsun aynı anda açarsan çalışmaz sadece 1inde çalışır .

2 uygulamayı aynı anda mı açmaya çalışıyorsun aynı anda açarsan çalışmaz sadece 1inde çalışır .
Yok hayır , ilk OBS'de denemiştim çalıştı , ancak windowsun kendi kamerasında hata veriyor.

Webcamdan kaynaklı değildir değil mi ? Çünkü dediğim gibi OBS'de sorunsuz çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hmm bilmiyorum malesef kusura bakma

Webcamdan kaynaklı değildir değil mi ? Çünkü dediğim gibi OBS'de sorunsuz çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok knk webcamden olsa obsdede çalışmaz yazılımsal ufak bir sorundur ya çok takılcak bir şey değil gibi .

Geri