Buldo
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Şirket bu durum için daha iyi çözümler almalıydı bence garantileri gitmiş olabilir kartlarınBİOS'a gerek kalmadan yazılım kandırmasıyla aşılmış. Ne düşünüyorsunuz ?
Şirket bu durum için daha iyi çözümler almalıydı bence garantileri gitmiş olabilir kartlarınBİOS'a gerek kalmadan yazılım kandırmasıyla aşılmış. Ne düşünüyorsunuz ?
sizce fiyatlar nasıl olacak
Tek sen değilsin, çoğu kişi böyleYa yeter be, bi sistem topluyorum bir türlü toplayamadım ya.
Evet oyuncu arkadaşlarım için kart bulamamak gerçekten büyük sıkıntı. Ama mining öyle yada böyle sürecek görünüyor. Aslında burada ekran kartı yapan firmaların ikilem oluşturması sıkıntı. Minnig yapan adamlar ciddi paralar vererek bunları kazanca dönüştürmek istemekte. Buda gayet doğal. Ama sırf bu iş oluyor diye onlara suç bulmakta yanlış. Tedbiri alması gereken onlar değil. Kendi kendimize sormamız lazım. Eğer imkanlarım el vermiş olsa idi bende kazım yapar mıydım diye?İnşallah mining dibe düşer, babam bile zarar etse acımam...
Çok sevilmezsiniz forumdaEğer durum doğruysa ve ucuz çıkarsa ( 7000 TL civarı ) 12 tane almayı düşünüyorum, konu hakkında kanıtınızı var mı? İnşallah doğrudur.
Göz ardı listeme hoş geldin. Sırf bunun için sevilip sevilmeyenlerin ayrımını yapıyorsanız zaten ne diyeyim yani, sevilip sevilmemem zerre umrumda değil, buraya gelirim insanların sorularına saygı çerçevesinde cevaplarımı yazar yoluma bakarım, sorunum olursa düzgünce sorumu sorar insanların düzgün cevaplarını okur çözüme kavuştururuz, burası forum sevgi evi değil.Çok sevilmezsiniz forumdahaberiniz olsun
Uyardım şoka uğrama diyeGöz ardı listeme hoş geldin. Sırf bunun için sevilip sevilmeyenlerin ayrımını yapıyorsanız zaten ne diyeyim yani, sevilip sevilmemem zerre umrumda değil, buraya gelirim insanların sorularına saygı çerçevesinde cevaplarımı yazar yoluma bakarım, sorunum olursa düzgünce sorumu sorar insanların düzgün cevaplarını okur çözüme kavuştururuz, burası forum sevgi evi değil.
Şok'a uğramalık bir durum yok. Neyin uyarmasını yapıyorsun ki? Burası forum sizin eğlence kaynağınız değil, toxicliğinizi başka yerde yapın. Mesajımda laf soktuğum bi' yer mi var sence? Tabii açtığın konulardan ve yazdığın mesajlardan yaşını anlayabiliyorum. Şimdi diyeceksin yaşla ne alakası vara tamam benim durumum da bu; bunla ne alakası var?Uyardım şoka uğrama diyeTabi siz laf sokma peşindesiniz