ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,924
Emman emman goçereee djwjdjwj15k ya gördüm ben sabah dahada gidiyor maşallah maşallah altın bu kadar değerlenmedi nsjsmsks
Emman emman goçereee djwjdjwj15k ya gördüm ben sabah dahada gidiyor maşallah maşallah altın bu kadar değerlenmedi nsjsmsks
Nsjdjsjxsja herkesin psikokoji bozuldu anasını satiyim ksjsjsjsEmman emman goçereee djwjdjwj
Belki de itopyayla konuşuyordur@Abdullah Hacıgül , hocam doğru mudur bu her yerden yazıyorum hiç sinyal vermiyorsun bize![]()
12gb gddr6 için kafayı yedik krdşmNsjdjsjxsja herkesin psikokoji bozuldu anasını satiyim ksjsjsjs
Kanka dart1 konularının altında hep biz varız itopyayla konuşup lütfen şunlara verinde sussunlar diyordur abdullah abi sjsjs@Abdullah Hacıgül , hocam doğru mudur bu her yerden yazıyorum hiç sinyal vermiyorsun bize![]()
Yemin edebilirim ama kanitlayamam bunu knk hsjsjsjKanka dart1 konularının altında hep biz varız itopyayla konuşup lütfen şunlara verinde sussunlar diyordur abdullah abi sjsjs
Aynen 3060 yokAbi 3060 yok dart1 ekran kartı kısmında
İşte satılırken gelcekAbi 3060 yok dart1 ekran kartı kısmında
Umudumu yıkma agaİşte satılırken gelcek![]()
Umut ne kadar masum bir duygu dimi ksjsjsjsİşte satılırken gelcek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Umudumu yıkma aga
Kesinlikle !!inşallah diyelim. Ama abiler 13kdan aşağı olmaz diyor gerçekten alamam. 13k pcye verebilecek kadar maddi gücüm yok