Yardım Harddiskim bozuldu yardım edin lütfen

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,934
Arkadaşlar uzun zamandan beri kullanılmayan pc yi canlandırmaya çalışıyorum malum para yok pc açıldı ama bu sefer disket a hatası verdi ve f1 e tıklayın dedi karşıma bu çıktı
16146038317482252452373395981463.jpg
Bende dediği gibi ctrl+alt+del yaptım ve tekrar başlattım ve aynı şekilde f1 e bastım bu sefer yine aynı hatayı verdi ve yine ne yapmalıyım bu arada hiç bi ara windows onarilamıyor demişti ama o 4 ay önce filandı ama hala onaramamıştım lütfen yardım edin

Arkadaşlar uzun zamandan beri kullanılmayan pc yi canlandırmaya çalışıyorum malum para yok pc açıldı ama bu sefer disket a hatası verdi ve f1 e tıklayın dedi karşıma bu çıktıAlıntıyı görüntüleBende dediği gibi ctrl+alt+del yaptım ve tekrar başlattım ve aynı şekilde f1 e bastım bu sefer yine aynı hatayı verdi ve yine ne yapmalıyım bu arada hiç bi ara windows onarilamıyor demişti ama o 4 ay önce filandı ama hala onaramamıştım lütfen yardım edin
Windows sikintili format at

Disket a hatası tam olarak şöyle diyor
WARNING
ERROR
02B0: Diskettw drive A error
Hdd seri no su nu yazmalımıyım bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl atabilirim

Disket a hatası tam olarak şöyle diyor
WARNING
ERROR
02B0: Diskettw drive A error
Hdd seri no su nu yazmalımıyım bilmiyorum

Nasıl atabilirim
windows yazılı bi flash bellek ile sistem kurtarmadan başlangıç onarma yapsan yeterli tabi içine ki yazılım olması lazım win7 ise win7 yazılı olacak

windows yazılı bi flash bellek ile sistem kurtarmadan başlangıç onarma yapsan yeterli tabi içine ki yazılım olması lazım win7 ise win7 yazılı olacak
Hocam muhtemelen win 7 yüklü ben 4 gb daha ram yükledim ve win 10 yapmak istiyorum ne yapayım? Ayrıca hocam şuan win kurtarma karşıma çıkmıyor

Hocam muhtemelen win 7 yüklü ben 4 gb daha ram yükledim ve win 10 yapmak istiyorum ne yapayım? Ayrıca hocam şuan win kurtarma karşıma çıkmıyor
anakart overclock destekliyorsa yuzde 10 oc yap. windows 10 icin ssd sart. hdd dsik 100 sorunu veriyor ssd almaniz gerekmekte

anakart overclock destekliyorsa yuzde 10 oc yap. windows 10 icin ssd sart. hdd dsik 100 sorunu veriyor ssd almaniz gerekmekte
Yok hocam ne desteklemesi 775 pin işlemci kullanıyorum

Hocalarım pc ciye götürsene kadar ister sadice deneme sürümünü yükleticem win 8.1 ya da 10 yükleyip bir iki aya kadar da ssd alırım

Yok hocam ne desteklemesi 775 pin işlemci kullanıyorum

Hocalarım pc ciye götürsene kadar ister sadice deneme sürümünü yükleticem win 8.1 ya da 10 yükleyip bir iki aya kadar da ssd alırım
yazılım yüklemek için 50tl alanı biliyorum 5 10 tlden fazla isteyene yaptırma

yazılım yüklemek için 50tl alanı biliyorum 5 10 tlden fazla isteyene yaptırma
Hocam 40 tl istedi biri o da endüşüğü bide bir pc ciyi arayınca 250gb üretiliyor artık dedi biride 190 tl ya 250g var dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,683
Üyeler
188,637
Son üye
Jadec
Geri