sahabeLYKIA
80+
- Reaksiyon skoru
- 166
- Bütçe
- 150
arkadaşlar başlıkta belirttim çok pahalı olmayacak şekilce pc için gamepad bakacaktım
bütçeyi belirttim , konuyu güncelledim.Bütçe nedir? F710 veya Pusat Pro alabilirsiniz.
hocam bunların farkı nedir ?Bütçe 50 TL falansa hadron gamepadlere bakabilirsiniz 70 80 TL ise snopy sg r218e bakabilirsin 300 TL ise monster pusat(1 2 ay daha beklenmesi lazım bence bu gamepad için) veya f710/f310 modellerine bakabilirsin
en son attıklarıma bakabilir misiniz ?Bütçe 50 TL falansa hadron gamepadlere bakabilirsiniz 70 80 TL ise snopy sg r218e bakabilirsin 300 TL ise monster pusat(1 2 ay daha beklenmesi lazım bence bu gamepad için) veya f710/f310 modellerine bakabilirsin
Düzenleme: Bütçen 150 TL ise çakma kablosuz hadron ps4 gamepadlere ya da çakma kablolu xbox 360 kollarına bakabilirsin
Gamepadden ne anlarım benhocam bunların farkı nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@cfranko hocam herşeye etiketliyorum kusura bakmayın ama sizinde düşüncenizi bilmek isterim
en son attıklarıma bakabilir misiniz ?
ya hocam boşverin tasarımı hoşunuza gideni söyleyinGamepadden ne anlarım ben
Yardımcı olamayacağım maalesef yanlış yönlendirmek istemem
Renkleri(!) Pek bilgim yok ama sg r218 olan daha iyidir büyük ihtimal @cagan_32 kullanıyor bu arada itopyada 78 tl oluyor indirimlerde ordan alabilirsiniz bu arada az önceki mesajı güncelledim ona da bakabilirsinizhocam bunların farkı nedir ?
@cfranko hocam herşeye etiketliyorum kusura bakmayın ama sizinde düşüncenizi bilmek isterim
en son attıklarıma bakabilir misiniz ?
1. cisi daha iyi gibiya hocam boşverin tasarımı hoşunuza gideni söyleyin![]()
güncellemelere baktım teşekkür ederimRenkleri(!) Pek bilgim yok ama sg r218 olan daha iyidir büyük ihtimal @cagan_32 kullanıyor bu arada itopyada 78 TL oluyor indirimlerde ordan alabilirsiniz bu arada az önceki mesajı güncelledim ona da bakabilirsiniz
teşekkürler1. cisi daha iyi gibi![]()
cuma indirimlerinde felanmı ?Renkleri(!) Pek bilgim yok ama sg r218 olan daha iyidir büyük ihtimal @cagan_32 kullanıyor bu arada itopyada 78 TL oluyor indirimlerde ordan alabilirsiniz bu arada az önceki mesajı güncelledim ona da bakabilirsiniz
Evet cuma indirimleri de dahil ama her hafta sonu yapıyor itopya bu indirimleri denk gelebilirsiniz ordagüncellemelere baktım teşekkür ederim
@cagan_32 hocam bi bakar mısınız
teşekkürler
cuma indirimlerinde felanmı ?
hocam şimdide baktım fiyat 90 tl fakat webde stok yok fiziki mağazalarda stok var hafta sonu stoklar yenilenir mi ?Evet cuma indirimleri de dahil ama her hafta sonu yapıyor itopya bu indirimleri denk gelebilirsiniz orda