Fiyat Performans gamepad önerisi (pc)

Reaksiyon skoru
166
Bütçe
150
arkadaşlar başlıkta belirttim çok pahalı olmayacak şekilce pc için gamepad bakacaktım

Bütçe nedir? F710 veya Pusat Pro alabilirsiniz.

Bütçe 50 tl falansa hadron gamepadlere bakabilirsiniz 70 80 tl ise snopy sg r218e bakabilirsin 300 tl ise monster pusat(1 2 ay daha beklenmesi lazım bence bu gamepad için) veya f710/f310 modellerine bakabilirsin
Düzenleme: Bütçen 150 tl ise çakma kablosuz hadron ps4 gamepadlere ya da çakma kablolu xbox 360 kollarına bakabilirsin

Bütçe 50 TL falansa hadron gamepadlere bakabilirsiniz 70 80 TL ise snopy sg r218e bakabilirsin 300 TL ise monster pusat(1 2 ay daha beklenmesi lazım bence bu gamepad için) veya f710/f310 modellerine bakabilirsin
hocam bunların farkı nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@cfranko hocam herşeye etiketliyorum kusura bakmayın ama sizinde düşüncenizi bilmek isterim

Bütçe 50 TL falansa hadron gamepadlere bakabilirsiniz 70 80 TL ise snopy sg r218e bakabilirsin 300 TL ise monster pusat(1 2 ay daha beklenmesi lazım bence bu gamepad için) veya f710/f310 modellerine bakabilirsin
Düzenleme: Bütçen 150 TL ise çakma kablosuz hadron ps4 gamepadlere ya da çakma kablolu xbox 360 kollarına bakabilirsin
en son attıklarıma bakabilir misiniz ?

@cfranko hocam herşeye etiketliyorum kusura bakmayın ama sizinde düşüncenizi bilmek isterim

Gamepadden ne anlarım ben :ROFLMAO:
Yardımcı olamayacağım maalesef yanlış yönlendirmek istemem

Renkleri(!) Pek bilgim yok ama sg r218 olan daha iyidir büyük ihtimal @cagan_32 kullanıyor bu arada itopyada 78 tl oluyor indirimlerde ordan alabilirsiniz bu arada az önceki mesajı güncelledim ona da bakabilirsiniz

Renkleri(!) Pek bilgim yok ama sg r218 olan daha iyidir büyük ihtimal @cagan_32 kullanıyor bu arada itopyada 78 TL oluyor indirimlerde ordan alabilirsiniz bu arada az önceki mesajı güncelledim ona da bakabilirsiniz
güncellemelere baktım teşekkür ederim
@cagan_32 hocam bi bakar mısınız

1. cisi daha iyi gibi :D
teşekkürler

Renkleri(!) Pek bilgim yok ama sg r218 olan daha iyidir büyük ihtimal @cagan_32 kullanıyor bu arada itopyada 78 TL oluyor indirimlerde ordan alabilirsiniz bu arada az önceki mesajı güncelledim ona da bakabilirsiniz
cuma indirimlerinde felanmı ?

güncellemelere baktım teşekkür ederim
@cagan_32 hocam bi bakar mısınız

teşekkürler

cuma indirimlerinde felanmı ?
Evet cuma indirimleri de dahil ama her hafta sonu yapıyor itopya bu indirimleri denk gelebilirsiniz orda

Evet cuma indirimleri de dahil ama her hafta sonu yapıyor itopya bu indirimleri denk gelebilirsiniz orda
hocam şimdide baktım fiyat 90 tl fakat webde stok yok fiziki mağazalarda stok var hafta sonu stoklar yenilenir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri