Takyon
80+
- Reaksiyon skoru
- 85
hocam o nasıl olacak dayım da bana onu pnerdi ama cok da bişi anlamadım (pc muhendisi)Hiç bir dile baslama önce algoritma ögren
hocam o nasıl olacak dayım da bana onu pnerdi ama cok da bişi anlamadım (pc muhendisi)Hiç bir dile baslama önce algoritma ögren
en iyi nerede nalatılır bi link atın da bizde hayrattan faydalanak
peki bu benim ne kadar zamanımı alır
hocam o nasıl olacak dayım da bana onu pnerdi ama cok da bişi anlamadım (pc muhendisi)
aslında amaç doğru adımları uygulamak mesela şöyle mibu videoyu izlemen yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu videou izlemen yeterli
Aynen bu yazdıgın sozde kod mesela bazıları bunu takmadan programlamaya giriyor sonra operatörleri ogrenip kalio ilerisine gidemiyor.aslında amaç doğru adımları uygulamak mesela şöyle mi
evden çıkarken yağmur yağıyor mu
evet:şemsiye al
hayır:şemsiye alma
bunun gibi mi öyleyse işim kolay bu tür şeyleri yapabilirim
algoritma sıralama değil mi olayların oluş sırasını
dostum şuan html ile başladım sence iyi mi yaptımAynen bu yazdıgın sozde kod mesela bazıları bunu takmadan programlamaya giriyor sonra operatörleri ogrenip kalio ilerisine gidemiyor.
Html çok zorlamaz ama tek html hiç bir şeye yaramaz yanında javascript css de ögrenmen lazım ama baslangıç için iyidostum şuan html ile başladım sence iyi mi yaptım
buna nazaran daha iyi anladım ve daha kolay geldi
peki hocam c# zorlar mı c++ a göre çünkü daha az karışık gibi geldi banaHtml çok zorlamaz ama tek html hiç bir şeye yaramaz yanında javascript css de ögrenmen lazım ama baslangıç için iyi
html css dısında hepsi aynı mantık sadece isaretler degisiyor kodun gördüğü görev aynı.peki hocam c# zorlar mı c++ a göre çünkü daha az karışık gibi geldi bana
dostum program ve oyun üstüneSen önce ne için öğrenmek istediğine karar vermelisin.
Her kafadan bilgiçlik taslayan sesler görüyorum. Yıllardır bu işi yapıyorum. İşin içinden bir uzman olarak senin daha ne yapacağına dahi karar veremediğin ortada @Maryo kardeşim.
Tasarım mı? Programlama mı? Ar-Ge mi? AI çalışmaları mı? Yoksa robotik kodlama mı? Yoksa başka bir şey mi? Ne istiyorsun önce onu söyle ki sana yol gösterebilelim bilgili arkadaşlar olarak.
Bu arada konu içerisinde cidden fazla bilgi kirliliği oluşmuş. Çok yanlış bir yönlendirme ve yol çizilmiş.
CSharp ile başlayıp, paralelde algoritma ve önce Python daha sonrasında C ve C++ dillerini öğrenin. Bu sırada paralel olarak Java'yı da öğrenmeye çalışın.dostum program ve oyun üstüne