SaygıZorDeğildir
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,227
%100 iade almalılar. Tüketici hakem heyeti sizi haklı bulur bu durumda.İncehesabın kendi çektiği fotoğraf ürün açılmışsa benziyor mu
%100 iade almalılar. Tüketici hakem heyeti sizi haklı bulur bu durumda.İncehesabın kendi çektiği fotoğraf ürün açılmışsa benziyor mu
Sorun yaşıyorum diyorsun ya sorunun ne olduğunu söyler misin?İncehesabın kendi çektiği fotoğraf ürün açılmışsa benziyor mu
iade almak zorundalarİncehesabın kendi çektiği fotoğraf ürün açılmışsa benziyor mu
Wireless almaya karar verdimniye iade ediyordsun ?
gayet iyibir kulaklık
Yaşadığım sorun iade almamalarıSorun yaşıyorum diyorsun ya sorunun ne olduğunu söyler misin?
İçiniz rahat olsun, kutu açık değil. İade almak zorundalar. Firmayı arayıp tekrar şansınızı deneyin eğer hala almak istemezlerse tüketici hakem heyetine başvurun. Çünkü en kestirme iade şansınız firmanın kabul etmesi.Wireless almaya karar verdim
?kanka kulaklık sonuçta iade almayabilirler.
kulaklığın kapalı olduğunu niye söylemedimniz (bende görmemiş olabilirm )Yaşadığım sorun iade almamaları
Ben yeterince uğraştım onlarla direk dava açıcamİçiniz rahat olsun, kutu açık değil. İade almak zorundalar. Firmayı arayıp tekrar şansınızı deneyin eğer hala almak istemezlerse tüketici hakem heyetine başvurun. Çünkü en kestirme iade şansınız firmanın kabul etmesi.
Madem üründe sorun yok neden konu açtığını gerçekten anlamış değilim. Ürünü açmadığını ispatlama şansın varmı ?Yaşadığım sorun iade almamaları