Amazon Ekran Kartı Stok

Reaksiyon skoru
9
Bir videoda Abdullah bahsetmişti ekran kartı stokları için botlar kuruldu diye gerçekten doğru. Twitterda bazı hesaplar çeşitli sitelerde ekran kartları stoğa girince paylaşıyor ama siz siteye girene kadar bu sefer botlar satın almış oluyor. Gece saat 04:27 ve Amazon İtalya, Amazon Almanya, Amazon Japonya sitelerinden stok yakalamama rağmen sepete bile gidemeden bitti. Biz bu insanlarla yarışamayız aga. Ne zaman bu işten sıkılıp artık para kazanamaz olurlar anca o zaman bize ekran kartı düşer.

Bu botları biz nasıl alabiliriz?

Botu alamayız bence en azından baya pahalıdır bizim ulaşabileceğimizin ötesindedir diye düşünüyorum. Twitterda arama kısmına kartın ismini yazıp en son atılan tweetlere bakarsanız stok paylaşan sayfaları görebilirsiniz. Örnek

Bu botları biz nasıl alabiliriz?
Hocam yarın mining yapan birisinden kart alacağım, kendilerine iletmemi istediğiniz hakaret içermeyen bir çift sözünüz var mı?
Benim var aslında da kartı aldıktan sonra kendilerine söylerim. "Başımızın belası oldunuz" diyeceğim uygunsuz kaçmaz umarım.

Botu alamayız bence en azından baya pahalıdır bizim ulaşabileceğimizin ötesindedir diye düşünüyorum. Twitterda arama kısmına kartın ismini yazıp en son atılan tweetlere bakarsanız stok paylaşan sayfaları görebilirsiniz. Örnek
şaka gibi koskoca amazon geri*ekalı gibi bu sistemleri engelleyemiyor veya engellemiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yarın mining yapan birisinden kart alacağım, kendilerine iletmemi istediğiniz hakaret içermeyen bir çift sözünüz var mı?
Benim var aslında da kartı aldıktan sonra kendilerine söylerim. "Başımızın belası oldunuz" diyeceğim uygunsuz kaçmaz umarım.
Bir gün zengin olursam mining i bitereceğim o kartları dürüp büküp.. neyse böyle ilet sen

Amazon kart oyuncuya satılmış miningciye satılmış ilgilenmiyor bunun önüne kart üreticisi geçmeli onlar da başaramadı adamlar bios engellemesini bile aştı. Siteye stok girer girmez alınıyor gerçekten bunlarla savaşamayız biz aga. Yabancı oyuncular da ağlıyor twitterda nasıl bitebiliyor saniyeler içinde diye.

Şuna bakın isterseniz.

Stoğa girdiği anda link atıyor bot.

Amazon kart oyuncuya satılmış miningciye satılmış ilgilenmiyor bunun önüne kart üreticisi geçmeli onlar da başaramadı adamlar bios engellemesini bile aştı. Siteye stok girer girmez alınıyor gerçekten bunlarla savaşamayız biz aga. Yabancı oyuncular da ağlıyor twitterda nasıl bitebiliyor saniyeler içinde diye.

Şuna bakın isterseniz.
Kart bilgilerini kayıt etmiş hazırda bekliyorlar, stoğa girince direkt satın al deyip vakit kaybetmeden satın alıyorlar. Sonra anında stok bitiyor. Tabii biz napıyoruz, kart bilgisi girip vakit kaybediyoruz. Globalde bütün amazon adreslerine kart bilgisi kayıt etmek de ne bileyim yani, adamlarla yarışamayız orası kesin.

Vergisini veriyorsa fişini kesiyorsa gelirinin Allah yolunu açık etsin. Vermiyorsa forum kuralları dolayısıyla fazla sözüm yok kendisine o.O2

Vergisini veriyorsa fişini kesiyorsa gelirinin Allah yolunu açık etsin. Vermiyorsa forum kuralları dolayısıyla fazla sözüm yok kendisine o.O2
Vergiye tabi tutulmamış ise vergi ödemek istese de ödeyemez. Anca şirket kurması gerek, vergi ödeyebilmek için. Yasal düzenleme gelirse ve devlet takibini güzel yaparsa hepsi vergisini ödemek zorunda kalır.

Vergiye tabi tutulmamış ise vergi ödemek istese de ödeyemez. Anca şirket kurması gerek, vergi ödeyebilmek için. Yasal düzenleme gelirse ve devlet takibini güzel yaparsa hepsi vergisini ödemek zorunda kalır.
Maliye olaya el atmaya başladı yakında hepsi tek tek vergisini vermek zorunda kalacak gibi duruyor.

Alamazsınız arkadaşlar. Amazon'u boş yere denemeyin. Aylardır stok bilidirim yayınlarını kontrol ediyorum, kanallara üyeyim. Daha stoklara girmeden birçok kez yetişmeme rağmen ve amazonda tek tıkla ürün satın alma, adres vs her şey kayıtlı bir halde uzun süredir tek bir üründen tek bir stok bile yakalayamadım. Sadece bir ürün değil, 8-9 tarayıcı açıp hepsinden farklı ürünü kovalıyordum bir aralar. Ancak amazon'un botlara bir şey yapmaması ve talebin çok yüksek olması sebebiyle almanız imkansız. 0.1 bile ihtimal yok bana kalırsa. Boşa zaman kaybedersiniz. Eğer amerikada adresiniz varsa, bestbuy'ın stoklarını bekleyebilirsiniz çünkü bestbuy'ın botlar için işleyen farklı bir sistemi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,465
Üyeler
188,111
Son üye
Guanzo
Geri