TheDifference4
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
asus tuf gtx 1660s r5 3500x 16 gb xpg ram b450m dragon 550w psu bilgisayarimda bazen drop yiyorumsorun ne olabilir acaba psu yu 600 mu yapmaliyim
valorant ve csgo da ekranim 165 hz 320 fps falan aliyorum birden 220 ye falan dusuyo hissediliyor yaniPSU ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Neyde drop oluyor?
V-Sync açarak oynamayı deneyin.valorant ve csgo da ekranim 165 hz 320 fps falan aliyorum birden 220 ye falan dusuyo hissediliyor yani
ekran karti driverim guncel degil onunla alakali olabilirmiV-Sync açarak oynamayı deneyin.
Evet olabilir, onu da güncelleyin mutlaka.ekran karti driverim guncel degil onunla alakali olabilirmi
allah allah olabilir mi acaba : dekran karti driverim guncel degil onunla alakali olabilirmi
bilmediğimden soruyorum bilsem zaten yaparimallah allah olabilir mi acaba : d
165hz monitörlerde 165fpsnin üzeri farkedilmez tamamen piskolojik bence ama fps drop hakkında ekran kartı vs driverlerini güncel tutman gerekir.valorant ve csgo da ekranim 165 hz 320 fps falan aliyorum birden 220 ye falan dusuyo hissediliyor yani
direver lar ekran kartını iyeliştirir yaani daha stabil performans verir mutlaka güncelleyinbilmediğimden soruyorum bilsem zaten yaparim
driver güncellesem oyunlar bilgiler falan silinmez degilmiEvet olabilir, onu da güncelleyin mutlak
Hayır silinmez.driver güncellesem oyunlar bilgiler falan silinmez degilmi