BİLGİSAYAR İYİ AMA PUBG MOBİLE KASİYOR

SkyFall

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhaba arkadaşlar benim sistemim normal bir sistem pubg mobile HD 1980p görüntü Akıcı grafikte oynuyorum sistemim yetiyor fakat oyun 30 40 FPS oluyor yardım edermisiniz. ( FPS SABİ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar benim sistemim normal bir sistem PUBG mobile HD 1980p görüntü Akıcı grafikte oynuyorum sistemim yetiyor fakat oyun 30 40 FPS oluyor yardım edermisiniz. ( FPS SABİT DEGİL

Merhaba arkadaşlar benim sistemim normal bir sistem PUBG mobile HD 1980p görüntü Akıcı grafikte oynuyorum sistemim yetiyor fakat oyun 30 40 FPS oluyor yardım edermisiniz. ( FPS SABİ
Sistem: Rx560 4gb 8 gb Ram 2600mhz ryzen 3 1200 240 GB SSD 60 Hertz Monitör

Sistem özelliklerini yazar mısın?
Yazdm

Maalesef pubg mobile da bir çok sistem kasıyor. Iyi bi emülatör ayarı ile düzelebilir.

PUBG Mobile yerine Lite oynayın, çoğunlukla kasacaktır emülatör.

Grafik ayarlarını yükseltmeyi dene. Bende akıcı ayarlarda oynanmayacak kadar takılma oluyor, fps ölçmedim ama en yüksek ayarlara alınca çok rahat oynanıyor.

Merhaba arkadaşlar benim sistemim normal bir sistem PUBG mobile HD 1980p görüntü Akıcı grafikte oynuyorum sistemim yetiyor fakat oyun 30 40 FPS oluyor yardım edermisiniz. ( FPS SABİ
Yav ne emülatör oynuyonuz mobil olduğu için optimizasyon sıkıntısı var normal 2080de bile kasıyor

Şöyle ki emulator ayarlarından emularotore verılecek cpu , ramı artırırsan belkı bıraz rahatlarsın

opmizasyonu cöp bende 1600 af 570 var ona ragmen dusuyor arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,620
Üyeler
192,760
Son üye
LostNebula
Geri