omeryusufsimsek
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
ses kasmak için ve rahatlık bakımından
knk kulağımı sıkar mı iyi bir kulaklık sıkar diye korkuyorum 4 5 saat oyun oynuyorum azcık acıtsa yeter şuanki kulaklığı acıtıyor daBence medusa
Bütçene göre başka kulaklık bak veya JD710 alknk kulağımı sıkar mı iyi bir kulaklık sıkar diye korkuyorum 4 5 saat oyun oynuyorum azcık acıtsa yeter şuanki kulaklığı acıtıyor da
başka ne önerirsin medusayı sevdim aslında ama çok sıkmasa yeterliBütçene göre başka kulaklık bak veya JD710 al
Ben aylardır Medusa kullanıyorum. Çokta ucuza almıştım.başka ne önerirsin medusayı sevdim aslında ama çok sıkmasa yeterli
benim bütçem yetiyor ama dolar malum sen memnun değil misin kulağı çok mu acıtıyor cs go falan oynuyorum daBen aylardır Medusa kullanıyorum. Çokta ucuza almıştım.
200-250 TL verip alınacak bir kulaklık değil.
Bütçen ne kadarsa, ona göre indirim kovalamak gerekir.
Medusa 220 TL civarında satılıyor, o kadar etmez.benim bütçem yetiyor ama dolar malum sen memnun değil misin kulağı çok mu acıtıyor cs go falan oynuyorum da
bu inmezse yazın ne alabilirimMedusa 220 TL civarında satılıyor, o kadar etmez.
İndirimler ile aynı fiyatlardan aşağıdaki gibi kaliteli ürünler alınabilir.
Alıntıyı görüntüle
jd 710 al bence baya f/p kulaklıkknk kulağımı sıkar mı iyi bir kulaklık sıkar diye korkuyorum 4 5 saat oyun oynuyorum azcık acıtsa yeter şuanki kulaklığı acıtıyor da
Sen kulaklığı ne zaman alacaksın?bu inmezse yazın ne alabilirim
1 ay içindeSen kulaklığı ne zaman alacaksın?
G300S'in boyutu biraz küçük. Logitech ürünü.1 ay içinde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir şey daha söylemek istiyorum f p olarak g300s önerir misiniz mousepadli olarak