torrent indirme hızımı nası yükseltebilirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
tm aga sen git herşeyi crack indir 10 oyun indirsen 7si virüslüdür yani
ben de çok fazla crack oyun indirdim bir kez bile virüs bulaşmadı her zaman kaspersky + asc ile tarattım virüs çıkmadı .siz nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

Korsancıların uydurabildiği tek bahane. Haha
Şimdi sana çok basit bir dilden anlatacağım olayı.

Türkiye de yaşıyoruz bildiğim kadarıyla. Yani bu da demek oluyor ki Dolar kuru şu anda 7.50 Euro 9. Bu ne demek oluyor peki? Oyunların pahalı olması demek oluyor. Ne kadar TR için fiyatlandırma bile yapanlar olsa da öyle durumdayız ki 150 200 TL'den aşağı çıkan oyun kalmadı artık.
Yani senin paran olabilir, Ama bazılarının yok ve eğlenmeye ihtiyaçları var. Korsan oyundan almanın pek bir zararı dokunacağını düşünmem.
Vicdan demişsin, Evet hala emek hırsızlığı sayılabilir ama ilerde ekonomi düzelirse veya ortalama durumdan fazla parası olursa o zaman crack bırakır. Şu an buna cevap vermem bile saçmaydı benim için.

Onun dışında sizin aklınıza kim soktu bu Torrent'ten virüs girdiğini anlamadım. Azcık internette gezinmeyi bilen biri için çok basit güvenli indirmek. Olmadı belirli güvenilir bir site bulursun ve ondan indirirsin sadece.

Böyle savunmamın sebebi Korsana destek değil, elinde olmayanların Korsan indirmesi sorun olmamalı demek istememdendir.

Böyle savunmamın sebebi Korsana destek değil, elinde olmayanların Korsan indirmesi sorun olmamalı demek istememdendir.
Bizde oyun çıkar çıkmaz almıyoruz. 2-3 sene sonra indirimden alıyoruz.

10 senedir crack oyun indiriyorumdur virüs bulaşmadığına dair kendimi kandırmaya çalışırım.
tam bir teknoloji ve internet cahili olduğum için gider dünyanın en basit işlemlerinden birinde bilgisayarıma virüs bulaştırırım ve tüm oyunların virüslü olduğunu iddia ederim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,819
Üyeler
184,227
Son üye
Gforce46
Geri