ben de çok fazla crack oyun indirdim bir kez bile virüs bulaşmadı her zaman kaspersky + asc ile tarattım virüs çıkmadı .siz nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?tm aga sen git herşeyi crack indir 10 oyun indirsen 7si virüslüdür yani
ben de çok fazla crack oyun indirdim bir kez bile virüs bulaşmadı her zaman kaspersky + asc ile tarattım virüs çıkmadı .siz nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?tm aga sen git herşeyi crack indir 10 oyun indirsen 7si virüslüdür yani
Forza oynayacak sistemin var ne crack alıyorsun? Game pass var indirim kovala ama crack alma.arkadaşlar utorrentden forza indiriyorum 44GB 2mb/sn geçmiyor böyle indirirsem 1 yılda bitmez bu nasıl hızlandırabilirim?
Şimdi sana çok basit bir dilden anlatacağım olayı.Korsancıların uydurabildiği tek bahane. Haha
Sende korsan savunucu çıktın başımıza.Korsan duyarı kasıyorlar sadece.
komikse komik , değilse daha komikcrackli oyunların neredeyse hiçbirinde virüs YOK
Korsan oyun oynayanlar kendini nasıl da ele veriyorKorsan duyarı kasıyorlar sadece.
Son söz.Korsan duyarı kasıyorlar sadece.
Bizde oyun çıkar çıkmaz almıyoruz. 2-3 sene sonra indirimden alıyoruz.Böyle savunmamın sebebi Korsana destek değil, elinde olmayanların Korsan indirmesi sorun olmamalı demek istememdendir.
Bilgisayarımda bir tane korsan oyun yok. Hepsini silip orjinalini aldım.Korsan oyun oynayanlar kendini nasıl da ele veriyor![]()
tam bir teknoloji ve internet cahili olduğum için gider dünyanın en basit işlemlerinden birinde bilgisayarıma virüs bulaştırırım ve tüm oyunların virüslü olduğunu iddia ederim10 senedir crack oyun indiriyorumdur virüs bulaşmadığına dair kendimi kandırmaya çalışırım.
ihtiyaç ≠ zorunlulukihtiyaçları
Aynen korsan oynuyorum kardeşim, sanane? Ben kalkıp xbox 360 ta DS 2 oynucam diye 200tl ye DS2 almam 10 TL ye crack indiririm.Korsan oyun oynayanlar kendini nasıl da ele veriyor![]()
hmm....Bilgisayarımda bir tane korsan oyun yok. Hepsini silip orjinalini aldım.