Neler Yeni

torrent indirme hızımı nası yükseltebilirim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Emptx_

80+ Bronze
tm aga sen git herşeyi crack indir 10 oyun indirsen 7si virüslüdür yani
ben de çok fazla crack oyun indirdim bir kez bile virüs bulaşmadı her zaman kaspersky + asc ile tarattım virüs çıkmadı .siz nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
Korsancıların uydurabildiği tek bahane. Haha
Şimdi sana çok basit bir dilden anlatacağım olayı.

Türkiye de yaşıyoruz bildiğim kadarıyla. Yani bu da demek oluyor ki Dolar kuru şu anda 7.50 Euro 9. Bu ne demek oluyor peki? Oyunların pahalı olması demek oluyor. Ne kadar TR için fiyatlandırma bile yapanlar olsa da öyle durumdayız ki 150 200 TL'den aşağı çıkan oyun kalmadı artık.
Yani senin paran olabilir, Ama bazılarının yok ve eğlenmeye ihtiyaçları var. Korsan oyundan almanın pek bir zararı dokunacağını düşünmem.
Vicdan demişsin, Evet hala emek hırsızlığı sayılabilir ama ilerde ekonomi düzelirse veya ortalama durumdan fazla parası olursa o zaman crack bırakır. Şu an buna cevap vermem bile saçmaydı benim için.

Onun dışında sizin aklınıza kim soktu bu Torrent'ten virüs girdiğini anlamadım. Azcık internette gezinmeyi bilen biri için çok basit güvenli indirmek. Olmadı belirli güvenilir bir site bulursun ve ondan indirirsin sadece.

Böyle savunmamın sebebi Korsana destek değil, elinde olmayanların Korsan indirmesi sorun olmamalı demek istememdendir.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
10 senedir crack oyun indiriyorumdur virüs bulaşmadığına dair kendimi kandırmaya çalışırım.
tam bir teknoloji ve internet cahili olduğum için gider dünyanın en basit işlemlerinden birinde bilgisayarıma virüs bulaştırırım ve tüm oyunların virüslü olduğunu iddia ederim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom