AnyDesk` i de denediniz mi?Vsyor, Teamviewer söylemeyin denedim. Telefonun ekranı sürekli kafayı yiyor pc ye aktarıp mouse ile kullanmak istiyorum var mı bildiğiniz programlar?
Denemedim bakayım bi.AnyDesk` i de denediniz mi?
Haa şimdi hatırladım. Arkadaşımın bilgisayarını yönetmiştim bununla güzeldi telefonu deniyeyim bi de sağol.AnyDesk` i de denediniz mi?
Ha onu sormuştu geçmiştim önemsiz sanıp. Yükliyeyim.Bu da kurulu mu?![]()
AnyDesk plugin ad1 - Apps on Google Play
This app provides control capabilities for AnyDesk on some devices.play.google.com
Bunu kuruduktan sonra bağlantıyı koparıp yeninden bağlayın.Ha onu sormuştu geçmiştim önemsiz sanıp. Yükliyeyim.
Oldu da çok kasıyo ya :/.Bunu kuruduktan sonra bağlantıyı koparıp yeninden bağlayın.
İnternet bağlantısı yeterli mi?Oldu da çok kasıyo ya :/.
27 Down 7 upload hızım var hocam yeterli mi bu program için?İnternet bağlantısı yeterli mi?
Kasıyor olabilir, eğer telefonda eskiyse kaos a döner. AnyDesk diğerlerine göre daha iyi çalışıyor, bunu farkedebilirsiniz.27 Down 7 upload hızım var hocam yeterli mi bu program için?
Telefonun kendisi kasmıyor da pc kasıyo benim. E5300 yeterli olmuyor sanırım.Kasıyor olabilir, eğer telefonda eskiyse kaos a döner. AnyDesk diğerlerine göre daha iyi çalışıyor, bunu farkedebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hocam hem kasmıyor hem de çok basit.Buna da bakın.Yeniden Yönlendirme Bildirimi
www.google.com