Gamegarajdan hazır sistem aldım. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

Pc açılıyor mu bir sıkıntısı var mı peki ?

sanırım RAM gelmedi bana diye yalan söyleyip fazladan RAM talebi yapan insanlara karşı alınan bir önlem. yani aklıma sadece bu geliyor. onun dışında mantıklı bir açıklaması olamaz bence.
Arayıp sorduğumda istenirse montajsızda gönderebiliyolarmış. Öyle sipariş etmek daha mantıklı o zaman

Forumda gördüğüm kadarıyla game garaj ile çok konu açılıyor insanlar yeni olduğu için endişeyle yaklaşıyor-benim gibi- varsa sorularınız cevaplarım. 2 gündür kullanıyorum. sistem 1 gün sonra kargolandı ve ondan 1 gün sonra elime ulaştı. Windows ve driverları el ile ben yükledim. Ekran kartı ayrı geldi. Ayrıca varsa sorunuz cevaplayabilirim.
sitemkere kasa dahil mi knk

Sistem tabi ki açılıyor siz Windows kurup driverlarları yükledikten sonra rahatça kullanıyorsunuz
Peki ben sadece ramleri ayrı gönderin diye söylesem gönderirler mı ve sizin işlemciniz nedir size wraith prism gönderdiler mi

Silikon muhabbeti tuhaf geldi. Dediğin gibi eksik ram geldi demesinler diyedir ki zaten silikonun bir ömrü var belli bir süre sonra ısınınca kolayca çıkar gibime geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,420
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri