Amazon jp güvenilir mi?

sezo33

80+
Reaksiyon skoru
153
Arkadaşlar amazon jp güvenilir mi ? alsam vergi nasıl oluyor vs kargo sürecinde ekran kartı kırılır mı ondan korkuyorum 30 ay garantili oluyor yurt dışından alınan kartlar bide garantisiz kart olacak 30 ay sonra Türkiye'de ekran kartlarının stoklarının yenilenmesini mi bekleyeyim yoksa ?

Alan fazlaca kişi var ancak alırken yorum ve puanlara dikkat edin

Güvenilir

parayı alıp banlamıyor.. sahte kredi kartına önlem olarak hesabını askıya alıyor ve senden ödeme yaptığın kartın son 4 hanesi görünecek şekilde fotoğrafını istiyor. ardından hesabındaki askıya almayı kaldırıyor.

parayı alıp banlamıyor.. sahte kredi kartına önlem olarak hesabını askıya alıyor ve senden ödeme yaptığın kartın son 4 hanesi görünecek şekilde fotoğrafını istiyor. ardından hesabındaki askıya almayı kaldırıyor.
Banlandıktan sonra nasıl açtırıyosun peki ?

Banlandıktan sonra nasıl açtırıyosun peki ?
Kardeş Letgo'dan Sahibinden'den satın almıyorsun koskoca Amazon'dan alıyorsun, dünyanın en büyük sanal alışveriş platformu.

Güvenilir fakat satıcıdan satıcıya değişebilir.

Kardeş Letgo'dan Sahibinden'den satın almıyorsun koskoca Amazon'dan alıyorsun, dünyanın en büyük sanal alışveriş platformu.
Onu bende biliyorum hocam aliexpress den alışveriş yapan birisiyim amazondan hiç yapmadım 750Tİ almıştım o sıralar tabi gelmişti kazasız belasız kırık vs yoktu ama korkuyorum şimdi nedense amazon jp den bi şey almaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güvenilir fakat satıcıdan satıcıya değişebilir.
İşte o yüzden içim rahat değil hocam korkuyorum biraz

Onu bende biliyorum hocam aliexpress den alışveriş yapan birisiyim amazondan hiç yapmadım 750Tİ almıştım o sıralar tabi gelmişti kazasız belasız kırık vs yoktu ama korkuyorum şimdi nedense amazon jp den bi şey almaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte o yüzden içim rahat değil hocam korkuyorum biraz
Çok yorumu olan ürünleri alan bir sıkıntı çıkmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,702
Üyeler
186,933
Son üye
XFrostvom