Monster 3070 laptop alinır mı

Ali Berk

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
19000
Monster ın 18k ya 3070 li laptopu alınır mı(t5 v21.5)

Alınmaz

Laptop çok pahalı bana o fiyatları vermek zarar ziyan gibi geliyor.

3 yıldır monster kullanıcısıyım. Genel olarak bilgisayarlarından memnunum fakat çok saçma sorunlar karşına çıkabiliyor. Teknik servisleri bu konularda oldukça yardımcı oluyor. Bilgisayarların tek kötü yanı ise kullandıkları malzemelerin sert plastikimsi bir şey olması. Isı sorununa sebep olmakta ve dayanıksız.

Ben şahsen o kadar paraya riske girmezdim ama siz bilirsiniz. 14 gün koşulsuz iade var sonuçta.

https://www.hepsiburada.com/msi-gp6...lir-bilgisayar-p-HBV000019DCXJ?magaza=Kuantum

buna bakabilirsiniz.
3060 bu bütçe için düşük değilmi hocam?
Monster ın 18k ya 3070 li laptopu alınır mı(t5 v21.5)
Alınabilir ancak bir sürü yazılımsal sorunu var şuan. Uğraşırım derseniz alınır.

plastik kasa varsa tercih etmenizi önermem laptop menteşesi kırmış insanım en azından metal kasa tercih edin

Çok karıştı kafam sipariş geçiyim mi şimdi napmam lazım 3060 düşük bence 20k ya offf

20k verip 3060 almak mı o.O2

21K'ya bunu almanı öneririm.

Eğer çıkamazsan monster alabilirsin. Bir sorun yaratıcağını düşünmüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

21K'ya bunu almanı öneririm.

Eğer çıkamazsan monster alabilirsin. Bir sorun yaratıcağını düşünmüyorum.
Galiba o bütçeye erişemeyeceğim aslında çokda hoş görünüyo ama fiyatıda aynı şekilde zaten 13k ya laptop alıcakken 19a kadar geldim daha da gitmez tek korkum ısınır mı sorusu 1.7kg lik cihaz ince baya inşallah ısınmıyordur, neyse yardımcı olan herkesede teşekkürler,iyi günler

Galiba o bütçeye erişemeyeceğim aslında çokda hoş görünüyo ama fiyatıda aynı şekilde zaten 13k ya laptop alıcakken 19a kadar geldim daha da gitmez tek korkum ısınır mı sorusu 1.7kg lik cihaz ince baya inşallah ısınmıyordur, neyse yardımcı olan herkesede teşekkürler,iyi günler
Pek sanmıyorum sıkıntı yaşayacağınızı son zamanlarda sorunlarını çözmeye başladı monster.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri