Palit 3060 Kutu Açılımı

Aaahhh ahh :(

Hayırlı olsun

Selamlar dostlar beni takip eden ya da konulardan gören bir çok kişinin bildiği gibi amazon.co.uk'dan Palit 3060'ı 4400TL'ye aldım şuan siz bunu okurken açmadım ve bunu şuanda fotoğraflarken sizinle beraber heyecanlı olarak yazacağım

Açtım ve kart muazzam gözüküyor soğutucu bloğu olsun vs takmak için sabırsızlanıyorum ama işlemci eksik 🥺
Anakart daha gelmedi 10 Mart ve 22 Mart arasında gelecek işlemci de o zamana yakın olur

Kutu içeriği:
1 Adet ekran kartı o.O2
1 Adet kullanım kılavuzu başka bir şey yok zaten kutunun aşama aşama nasıl olduğunu fotoğraflarda görebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun dostum :)

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun ekstra vergi geldi mi geldiyse ne kadar ödediniz?

Bu kart benim olsun 4.5k borcum olsun(Tr'de 9k'ya gider ez win).

Selamlar dostlar beni takip eden ya da konulardan gören bir çok kişinin bildiği gibi amazon.co.uk'dan Palit 3060'ı 4400TL'ye aldım şuan siz bunu okurken açmadım ve bunu şuanda fotoğraflarken sizinle beraber heyecanlı olarak yazacağım

Açtım ve kart muazzam gözüküyor soğutucu bloğu olsun vs takmak için sabırsızlanıyorum ama işlemci eksik 🥺
Anakart daha gelmedi 10 Mart ve 22 Mart arasında gelecek işlemci de o zamana yakın olur

Kutu içeriği:
1 Adet ekran kartı o.O2
1 Adet kullanım kılavuzu başka bir şey yok zaten kutunun aşama aşama nasıl olduğunu fotoğraflarda görebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Türkiye ye nasıl getirttirdiniz acaba deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?

Türkiye ye nasıl getirttirdiniz acaba deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
Amazondan satın alınca Amazon kendisi ilgileniyor satın almanız yeterli deneyimlerim gayet iyi

Kutu içeriği:
1 Adet ekran kartı o.O2

Dostum nasıl sipariş verdim ya adrese gönderilemez diyor:(

Hocam stok olduğu zaman gönderiliyor
Her stok olduğunda gönderen Amazon olmuyor genelde gönderen Amazon olmuyorsa gönderim çoğu zaman olmaz olsa bile shipping kargo pahalı olur

Verdin olacaktı o. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her stok olduğunda gönderen Amazon olmuyor genelde gönderen Amazon olmuyorsa gönderim çoğu zaman olmaz olsa bile shipping kargo pahalı olur
Anladım stok yok diye peki teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki gümrüğe takılma gibi bir olay var mı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri