Millenicomda ki Hız Değerlerim

Bnde aynı sıkıntıları türknet de yaşadım , şimdi süperonline kullanıyorum sonuç:

Ekler

• 20210305_165119.jpg
    20210305_165119.jpg
    1.3 MB · Hit: 62
Hocalarım millenicom'a geçtim geçen günlerde ama altyapım 60mbps destekliyor paketim 50mbps ama aldığım hızlar o kadar az ki anlamıyorum neden böyle uploadda sıkıntım yok ama downloadda sıkıntı çekiyorum.
Bende geçtim hiç memnun kalmadım
Screenshot_231.png

Screenshot_236.png

Altyapı tam 100 veriyor ondan 100 MBPS paketi aldım gelen hız yarısı kadar bile değil, en azından senin upload yüksek ping düşük.

Dostum tüketici mahkemesine vereceğini söyle bak bakalım nasıl hallediyorlar. Olmadı taahüt yok sanırım millenicomda direk çıkarsın.
Hoxam babamı zar zor ikna ettim daha başka bir hatta geçiş yapalım dersem ağzımı burnumu kırar
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Altyapı tam 100 veriyor ondan 100 MBPS paketi aldım gelen hız yarısı kadar bile değil, en azından senin upload yüksek ping düşük.
Geçmiş olsun hocam.

Hoxam babamı zar zor ikna ettim daha başka bir hatta geçiş yapalım dersem ağzımı burnumu kırar

Geçmiş olsun hocam.
Teşekkür ederim hocam size de geçmiş olsun, isterseniz müşteri hizmetlerini ayarın ama bir işe yaramıyor biz aradıktan 2 dakika sonra çözdük diye mesaj geliyor ama sorun hep kalıyor, teknik servislerini göndermek istemiyorlar hep Türk telekom servisini yolluyorlar onlarda bizim ile sözleşmeniz yok deyip gidiyor.

Bnde aynı sıkıntıları türknet de yaşadım , şimdi süperonline kullanıyorum sonuç:
kaç para ödüyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
knk sen bunnu arayıp konuş bi yanlışlık yapmış olabilirler

Teşekkür ederim hocam size de geçmiş olsun, isterseniz müşteri hizmetlerini ayarın ama bir işe yaramıyor biz aradıktan 2 dakika sonra çözdük diye mesaj geliyor ama sorun hep kalıyor, teknik servislerini göndermek istemiyorlar hep Türk telekom servisini yolluyorlar onlarda bizim ile sözleşmeniz yok deyip gidiyor.
Hocam ben arıyorum teknik desteğe yönlendiriyoruz diyorlar yonlendirdikten sonra bu işlemi gerçekleştiremiyorum deyip kapanıyor

tahhaüt yok zaten başka internet sağlayıcılarını deneyin artık :(
Türk Telekom dan memnun kaldık ama oda çok pahalı biz ilk girdiğimizde 50 MBPS + 4 MBPS UPLOAD paketine 100 lira ödüyorduk taahhüt bitince 220 lira oldu. Mecbur geri ona geçeceğiz.

110 tl ,ayrıca yanında 650 tl lik tablet verdiler

Hocam ben arıyorum teknik desteğe yönlendiriyoruz diyorlar yonlendirdikten sonra bu işlemi gerçekleştiremiyorum deyip kapanıyor
Hangi numara ile arıyorsunuz ? Paketi aldığınız telefon numarası ile mi arıyorsunuz ?

Geri