arabayı aldın diyelim sürekli arabanın içinde mi kalcan? eşyaları nereye koyacan? arabada mı uyuyacan? ben ev derimDostlar 900k ile İstanbulda ev almak mı yoksa güzel bir araba çekmek mi? Eğer cevap arabaysa hangi model olduğunu yazarsanız sevinirim.
ev almak tabii kiDostlar 900k ile İstanbulda ev almak mı yoksa güzel bir araba çekmek mi? Eğer cevap arabaysa hangi model olduğunu yazarsanız sevinirim.
Kirada kalıyorum.arabayı aldın diyelim sürekli arabanın içinde mi kalcan? eşyaları nereye koyacan? arabada mı uyuyacan? ben ev derim
Ev daha iyi bir yatırım olurDostlar 900k ile İstanbulda ev almak mı yoksa güzel bir araba çekmek mi? Eğer cevap arabaysa hangi model olduğunu yazarsanız sevinirim.
Arabanın kaza yapma ihtimali var daha garantisi evdir bence. Kiraya verirsin sen yaşarsın vs. İyi yatırım olur.Dostlar 900k ile İstanbulda ev almak mı yoksa güzel bir araba çekmek mi? Eğer cevap arabaysa hangi model olduğunu yazarsanız sevinirim.
evde de deprem ya da sel riski var .DArabanın kaza yapma ihtimali var daha garantisi evdir bence. Kiraya verirsin sen yaşarsın vs. İyi yatırım olur.
Şuan ise araba diyenin tek kelimesini ciddiye alma. Şuan için her türlü ev. ötv kdv indirimi yokken coronadan dolayı araba fiyatları %250 artmışken asla araba alınmaz.Dostlar 900k ile İstanbulda ev almak mı yoksa güzel bir araba çekmek mi? Eğer cevap arabaysa hangi model olduğunu yazarsanız sevinirim.
Benim beklentim Hayatı YaşamakAraba güzel bir yatırım aracıdır aslında. Ama burada senin beklentilerine bağlı.
hangisi daha olası sence ? 900K verdiği ev sence öyle kolay kolay yıkılabilen bir ev mi olur ?evde de deprem ya da sel riski var .D
Toplam 500k liraya bir panelvan alıp karavana dönüştürebilirsin. Ardından kalan 400k lirayla yatırım yapıp veya internette çalışıp Türkiye’yi gezebilirsin. Ama bu sana göre değilse ben ev al.Dostlar 900k ile İstanbulda ev almak mı yoksa güzel bir araba çekmek mi? Eğer cevap arabaysa hangi model olduğunu yazarsanız sevinirim.