kanka ders çalışma programı çıkar hangi konu hangi gün halletmen gerekiyor sağlam nir programla halledersin.Arkadaşlar bu sene YKS'ye gireceğim, çalışma düzenini oturtan arkadaşlar hangi şekilde çalıştıklarını anlatabilir mi ? Daha TYT bitmedi benim![]()
Bilgisayar mühendisliği, doğu illeri olmasında diğer illere okeyim.Hedefine bağlı. Ne okumak istiyorsun?
İşte o program olmuyor yakanka ders çalışma programı çıkar hangi konu hangi gün halletmen gerekiyor sağlam nir programla halledersin.
AYT daha kolay diyorlar, sınava girdiyseniz sizcede öylemi ?Şimdiden ayt ve tyt ile birlikte götür. Ayt'ye çalışırsan karşılığı alırsın
Bu sene gircem ben. 2019-2020 yıllarına kolay sorular vardı bana göre. Sorulara bir göz atın. Şimdiden çalışmanız lazım.Bilgisayar mühendisliği, doğu illeri olmasında diğer illere okeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşte o program olmuyor yayapamıyorum o şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AYT daha kolay diyorlar, sınava girdiyseniz sizcede öylemi ?
Programı unutmuşsun abi.Ders çalışmanı engelleyen bütün etkenleri çevrenden kaldır.
Erken yatıp erken kalk ve güçlü bir uyku düzeni oluşturur kendine örnek vermek gerekirse: 8-23 gibi.
Eksiklerini bitirmeden yeni konuya geçme .
Bol bol deneme çöz.
Ek olarak bir sürü klişe öneri eklenebilir fakat en önemlilerini yazdım.
Şimdiden başarılar.
Öğretmenimiz söylemişti konular aynı kalıyormuş sorularda geçmiş yıllara kesinlikle bak ve o konulara ağırlık ver.2019-2020 AYT'yi hiç kontrol etmedim, günlük kaç saat çalışıyorsunuz.