Hadron psu aldık istemeyerek sıkıntı olur mu?

Zıncıraklı yılan

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
731
Merhaba hadron 500w psu aldık istemeyerek alan tanıdığım sabredemedi ve gitti bir dükkandan 250 ye hadron psu aldı 500w olanından kullandık bir müddet sıkıntı olmadı ama sizce uzun süre kullanımda bu psu nasıldır

Ekler

• 1615446715171.png
    1615446715171.png
    704 KB · Hit: 64
C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
Merhaba hadron 500w psu aldık istemeyerek alan tanıdığım sabredemedi ve gitti bir dükkandan 250 ye hadron psu aldı 500w olanından kullandık bir müddet sıkıntı olmadı ama sizce uzun süre kullanımda bu psu nasıldır
el bombası...

Nasıl istemeden aldınız? Kullanmayın onu.

4 bin tl üstü bir sisteme o psu takma yazık olur

Nasıl istemeden aldınız? Kullanmayın onu.
ben almadım hocam bir tanıdığım aldı psu su yoktu dedim bekle internetten hiç olmazsa daha iyi bir şey alırız hemde daha uyguna buluruz felan diye yok dedi ben bekleyemem sabırsızım oyun oynayamazsam kafayı yerim dedi :D cidden ama böyle
gitti yaşadığımız yerden bir elektronik ürün satan dükkandan 500w hadron psu aldı

ben almadım hocam bir tanıdığım aldı psu su yoktu dedim bekle internetten hiç olmazsa daha iyi bir şey alırız hemde daha uyguna buluruz felan diye yok dedi ben bekleyemem sabırsızım oyun oynayamazsam kafayı yerim dedi :D cidden ama böyle
gitti yaşadığımız yerden bir elektronik ürün satan dükkandan 500w hadron psu aldı
Sistemi nedir?

egpu olarak laptopunda kullanacaktı ama olmadı laptopunun ekranı kırık olduğu için monitörden görüntü almayı denedi alamadı şimdi ise boşa aldık duruyor öyle birde 250 para verdik o psu ya benim paramda gitti :(

Evet.
Rampage kötünün iyisi diyelim bana göre böyle.
frisby de yine iyi hocam hadron çok kötü alırken içime sinmeyerek aldık tanıdığım sağolsun ne deyim her zamanki gibi yine başarıyor

Geri