- Reaksiyon skoru
- 731
el bombası...Merhaba hadron 500w psu aldık istemeyerek alan tanıdığım sabredemedi ve gitti bir dükkandan 250 ye hadron psu aldı 500w olanından kullandık bir müddet sıkıntı olmadı ama sizce uzun süre kullanımda bu psu nasıldır
4 bin tl üstü bir sisteme o psu takma yazık olurMerhaba hadron 500w psu aldık istemeyerek alan tanıdığım sabredemedi ve gitti bir dükkandan 250 ye hadron psu aldı 500w olanından kullandık bir müddet sıkıntı olmadı ama sizce uzun süre kullanımda bu psu nasıldır
ben almadım hocam bir tanıdığım aldı psu su yoktu dedim bekle internetten hiç olmazsa daha iyi bir şey alırız hemde daha uyguna buluruz felan diye yok dedi ben bekleyemem sabırsızım oyun oynayamazsam kafayı yerim dediNasıl istemeden aldınız? Kullanmayın onu.
Sistemi nedir?ben almadım hocam bir tanıdığım aldı psu su yoktu dedim bekle internetten hiç olmazsa daha iyi bir şey alırız hemde daha uyguna buluruz felan diye yok dedi ben bekleyemem sabırsızım oyun oynayamazsam kafayı yerim dedicidden ama böyle
gitti yaşadığımız yerden bir elektronik ürün satan dükkandan 500w hadron psu aldı
rampage den kötümü bu psu ?Kesinlikle kullanılmamalı.
Çok kötü bir PSU
Kim bilir 12v kanalından kaç veriyor...
Evet.rampage den kötümü bu psu ?
egpu olarak laptopunda kullanacaktı ama olmadı laptopunun ekranı kırık olduğu için monitörden görüntü almayı denedi alamadı şimdi ise boşa aldık duruyor öyle birde 250 para verdik o psu ya benim paramda gittiSistemi nedir?
Abi böyleleri kullanmasın bilgisayar ya.sabredemedi
Kesinlikle kullanılmamalı.
Çok kötü bir PSU
Kim bilir 12v kanalından kaç veriyor...
frisby de yine iyi hocam hadron çok kötü alırken içime sinmeyerek aldık tanıdığım sağolsun ne deyim her zamanki gibi yine başarıyorEvet.
Rampage kötünün iyisi diyelim bana göre böyle.