bir şey yapmasam bile yine sürekli napim diyip duruyorlar yemek yiyorum gelip arkama fln vuruyorlar ya
Birgün cidden kötü patlayacağım onlara. Doğduklarına pişman olacaklarHocam öncelikle takma. Böyle insanlar kendilerini yargılamadan popüler olmak için dalga geçiyorlar. Ama unutmasınlar ki insanın dalga geçtiği şey başına gelmeden olmezmis. Bu dünyanın diğer tarafida var. Sen hiç bulaşma sabret
Onu yapsak bile nvidia'nın yaptığı mining lock gibi kırılıyorAlıntıyı görüntüle
Bak mesela
Yaşın kaçBirgün cidden kötü patlayacağım onlara. Doğduklarına pişman olacaklar
yok bizimsınıfta da senin gibi biri vardı ama o çocuk sorunluydu bşraz da hatayı kendinde ara kendine öyle şeyler yaptırtma demekki seni zayıf görüyorlar ve taviz veriyorsunBirgün cidden kötü patlayacağım onlara. Doğduklarına pişman olacaklar
15 16'Ya gireceğimYaşın kaç
Gerçek yüzümü görmediler birine bişey yapsam yakınlaşmayı boşverdim bana gözleri bile bakamazyok bizimsınıfta da senin gibi biri vardı ama o çocuk sorunluydu bşraz da hatayı kendinde ara kendine öyle şeyler yaptırtma demekki seni zayıf görüyorlar ve taviz veriyorsun
sakın öyle bişeyler yapma ozaman tüm arkadaşların senden uzaklaşır15 16'Ya gireceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gerçek yüzümü görmediler birine bişey yapsam yakınlaşmayı boşverdim bana gözleri bile bakamaz
Yapacağın şey basit okul vs değiştirdim dedin gerçek hayatta buluşuyorsan ailelerine söyle hiç korkmayacaksın kapısına kadar gelip şikayet ediceksin zaten şikayet ettiğin çocuk ne kadar ciddi olduğunu anlar sonra bütün hesaplardna engelle15 16'Ya gireceğim
Olmayan şey nasıl uzaklaşacaksakın öyle bişeyler yapma ozaman tüm arkadaşların senden uzaklaşır
Okulum özel, değiştiremem hocalara söylesem uyarı verirler daha çok bulaşırlar ya gerçekten fiziki müdahalede bulunacağımYapacağın şey basit okul vs değiştirdim dedin gerçek hayatta buluşuyorsan ailelerine söyle hiç korkmayacaksın kapısına kadar gelip şikayet ediceksin zaten şikayet ettiğin çocuk ne kadar ciddi olduğunu anlar sonra bütün hesaplardna engelle
uyardım ben ne yaparsan yap diyim ozaman zaten bizim tavsiyelerimizi dinlemeyecek isen neden konu açtın kiOlmayan şey nasıl uzaklaşacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Okulum özel, değiştiremem hocalara söylesem uyarı verirler daha çok bulaşırlar ya gerçekten fiziki müdahalede bulunacağım
Aynısını söyle onlara."napim" kaç kere söyledim. Akıllarının yetmeyeceği sözler söylüyorlar. 18 yaş üstü