Arkadaşlarım benle sürekli dalga geçiyor

bir şey yapmasam bile yine sürekli napim diyip duruyorlar yemek yiyorum gelip arkama fln vuruyorlar ya
1615475783686.png

Bak mesela

Hocam öncelikle takma. Böyle insanlar kendilerini yargılamadan popüler olmak için dalga geçiyorlar. Ama unutmasınlar ki insanın dalga geçtiği şey başına gelmeden olmezmis. Bu dünyanın diğer tarafida var. Sen hiç bulaşma sabret
Birgün cidden kötü patlayacağım onlara. Doğduklarına pişman olacaklar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onu yapsak bile nvidia'nın yaptığı mining lock gibi kırılıyor

15 16'Ya gireceğim

yok bizimsınıfta da senin gibi biri vardı ama o çocuk sorunluydu bşraz da hatayı kendinde ara kendine öyle şeyler yaptırtma demekki seni zayıf görüyorlar ve taviz veriyorsun
Gerçek yüzümü görmediler birine bişey yapsam yakınlaşmayı boşverdim bana gözleri bile bakamaz

15 16'Ya gireceğim
Yapacağın şey basit okul vs değiştirdim dedin gerçek hayatta buluşuyorsan ailelerine söyle hiç korkmayacaksın kapısına kadar gelip şikayet ediceksin zaten şikayet ettiğin çocuk ne kadar ciddi olduğunu anlar sonra bütün hesaplardna engelle

sakın öyle bişeyler yapma ozaman tüm arkadaşların senden uzaklaşır
Olmayan şey nasıl uzaklaşacak :(

Yapacağın şey basit okul vs değiştirdim dedin gerçek hayatta buluşuyorsan ailelerine söyle hiç korkmayacaksın kapısına kadar gelip şikayet ediceksin zaten şikayet ettiğin çocuk ne kadar ciddi olduğunu anlar sonra bütün hesaplardna engelle
Okulum özel, değiştiremem hocalara söylesem uyarı verirler daha çok bulaşırlar ya gerçekten fiziki müdahalede bulunacağım

Olmayan şey nasıl uzaklaşacak :(

Okulum özel, değiştiremem hocalara söylesem uyarı verirler daha çok bulaşırlar ya gerçekten fiziki müdahalede bulunacağım
uyardım ben ne yaparsan yap diyim ozaman zaten bizim tavsiyelerimizi dinlemeyecek isen neden konu açtın ki

Sende onlara ''napim'' de. Her şeye bulaşıyorsun derlerse ''ağlayın'' de.
"napim" kaç kere söyledim. Akıllarının yetmeyeceği sözler söylüyorlar. 18 yaş üstü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,412
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri