MONİTÖR SİNYAL YOK SORUNU

Perma Yİyecek Birisi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
25,716
yeni pc aldım normal google da falan dolaşırken sıkıntı olmuyor ama valoranta girince sıkıntı oluyordu artık valoranttada olmuyor fakat pugb ve pc building simulatorde ve bazı oyunlarda 30 dk falan oynayınca birden ekran gidiyor ekran kartının fanları duruyor ve hdmi sinyali yok diyor ama ekran kartı dışındaki fanlar dönüyor ekran kartı rx 580 8gb asusun 600 w 80+bronz fsp power var monitörde sıkıntı yok eminim hdmı kablosundada sıkıntı yok ondanda eminim yardımcı olursanız çok sevinirim :D

Başlğı düzeltin ilk önce

Driverlarınız güncelmidir Recommed WHQL sürümü müdür ?

ısınıp kendini kapatıyor olabilir bence oyun içinde sıcaklık değerleri nasıl

driverlar güncel sürüme nerden bakıcam
1615548937827.png

Basitçe anlatmak gerekirse driver çıktığı anda balıklama atlamayın çünkü o sürümde ne sorun olabileceği belli değil, Recommed WHQL hem sorunsuz hemde damgalı resmi bir driver olmuş oluyor o yüzden driver indirirken Gözünün Recommed WHQL de olsun

Alıntıyı görüntüle
Basitçe anlatmak gerekirse driver çıktığı anda balıklama atlamayın çünkü o sürümde ne sorun olabileceği belli değil, Recommed WHQL hem sorunsuz hemde damgalı resmi bir driver olmuş oluyor o yüzden driver indirirken Gözünün Recommed WHQL de olsun
tamam deniceğim

tamamdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ddu ile kaldırmak için güvenli modda mı başlatmak gerek
Ben driver indirirken güvenli mod açmıyorum ama bilmiyorum yani yanlış bilgi vermek istemem ama gerek yok yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,951
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri