Speedrunlar nasıl yapılıyor?

LeeGZe

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar ben speedrun yapanları izlediğimde adamlar botu küreksiz yapıyor ve asla gece olmuyo
ki bir mc günü 10 dakika 15 dakikalık runlarda bile gece olmuyor bu adamlar hangi versiyonu kullanıyor

datapack kurmuşlardır

Oyunun bugunu bulup bitiriyorlar.

Merhaba ben speedrun yapan birisiyim runladığım oyun Outlast ve başka oyunlar (celeste,gta vice city vs.) dediğin oyunu runladım fakat ben set seed runlamıştım. Eğer sormak istediğin başka oyunlar varsa sorabilirsin

Onların çoğu buglardan yararlanıyor.

Büyük ihtimalle glitch yapıyorlardır ve glitchli runların ayrı bir kategorisi oluyor veya her türlü glitch serbestse bu kategorinin adı any% idir

Merhaba ben speedrun yapan birisiyim runladığım oyun Outlast ve başka oyunlar (celeste,gta vice city vs.) dediğin oyunu runladım fakat ben set seed runlamıştım. Eğer sormak istediğin başka oyunlar varsa sorabilirsin
Bu oyunların speedrun zımbırtısını nerden bulunur bölüm bölüm süreyi gösteren ?
Soldaki şey video da gözüken.

Bu oyunların speedrun zımbırtısını nerden bulunur bölüm bölüm süreyi gösteren ?
Soldaki şey video da gözüken.
Livesplit denir, speedrun.com'da runlayacağın oyunun bölümüne gelip sol kısımda sourcelara tıklayınca oyunun kendi splitlerini görebilirsin. ama Livesplit programına sahip olman lazım. Bu speedrun.com daki oyunun bölümlerindeki splitler autosplit oluyor yani kendi kendine başlayıp kendi kendine yükleme ekranlarında durdurup sonra başlatıp ve kendi kendine oyun bitince süreyi durdurur
Post automatically merged:

Teşekkür ederim.
Speedrunner bir arkadaşımın yaptığı videoya bakabilirsiniz

Livesplit denir, speedrun.com'da runlayacağın oyunun bölümüne gelip sol kısımda sourcelara tıklayınca oyunun kendi splitlerini görebilirsin. ama Livesplit programına sahip olman lazım. Bu speedrun.com daki oyunun bölümlerindeki splitler autosplit oluyor yani kendi kendine başlayıp kendi kendine yükleme ekranlarında durdurup sonra başlatıp ve kendi kendine oyun bitince süreyi durdurur
Post automatically merged:

Speedrunner bir arkadaşımın yaptığı videoya bakabilirsiniz
Peki bana glitchsiz Max Payne 2 spliti atabilir misin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,992
Üyeler
190,845
Son üye
Leader
Geri