Türk telekom neden pahalı

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
Diğer internet sağlayıcıları 100 tl ye daha iyi hizlar verirken ben 80 tl ye Türk Telekom da 12/0.6 ya 80 tl veriyorum sizcede pahallimi?
Not: tahhüt bitince başka bir internet sağyicisina geçicem

Çünkü TÜRK TELEKOM.
Açıkçası iş yerinde kazık olsa da kullanıyor ama tivibu olmasa 1 dakika durmayız herhalde.

Diğer internet sağlayıcıları 100 TL ye daha iyi hizlar verirken ben 80 TL ye Türk Telekom da 12/0.6 ya 80 TL veriyorum sizcede pahallimi?
Zamanında sektörde tekellerdi. Artık değiller ama akıllı bir firma olmadığı için fiyatlarını hala değiştirmediler.

Ne kadar şikayet etsekte altyapı vs hala onda ayrıca çoğu firma onun altyapısını kullanıyor çoğu sorunda türktelekom düzeltmediği sürece diğer firmalar sorunu düzeltemiyor maalesef diğer firmaların ona yetişmesi için uzun bi zamana ihtiyaç var

Altyapı onların, internete bağlandığın bütün cihazlar onların. Yatırımlar onların. Adamların harcaması çok.
Servis hizmetini o veriyor.
Birçok şey var.

Diğer internet sağlayıcıları 100 TL ye daha iyi hizlar verirken ben 80 TL ye Türk Telekom da 12/0.6 ya 80 TL veriyorum sizcede pahallimi?
Çoğu alt yapı olamyan yerde altyapı lafı var zorla kullandırıyorlar tabi rica etse dayatıyorlar fiyatı

Çoğu alt yapı olamyan yerde altyapı lafı var zorla kullandırıyorlar tabi rica etse dayatıyorlar fiyatı
Altyapi onlarinda hayla mahallemde telefon kablosu ilede internet almak üzüyor be

Geri