Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğiz

her seçim öncesi aynı taktiği yapıyorlar
Hocam 10 sene önce de hedef 2023'tü 20 sene öncede. Devletlerin 100. yılı kendi içlerinde önemlidir çünkü bakî kamanın bir göstergesidir.
Siyasal yönden kullanılıyor mu: Evet.
Ama sırf sen a partisi ben b partisi tuttuğum için bu projeleri aksatmamamız lazım. Şimdi diğer partiler başa gelse bu projeleri bir kenara atıp sıfırdan başlasa iyi mi olur??? Bakın devlet insan gibi düşünmez ki düşünmemeli de. Siyasal düşünceleri proje ve atılımlara bulaştırmamalıyız bence.

ve izmir-istanbul arası yol için 6 milyar dolar ayrıldı :D ?
her seçim öncesi aynı taktiği yapıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 milyon dolarmı daha paraları yoksa yetmiyorsa diyanet bütçesinden kısın

Hocam 10 sene önce de hedef 2023'tü 20 sene öncede. Devletlerin 100. yılı kendi içlerinde önemlidir çünkü bakî kamanın bir göstergesidir.
Siyasal yönden kullanılıyor mu: Evet.
Ama sırf sen a partisi ben b partisi tuttuğum için bu projeleri aksatmamamız lazım. Şimdi diğer partiler başa gelse bu projeleri bir kenara atıp sıfırdan başlasa iyi mi olur??? Bakın devlet insan gibi düşünmez ki düşünmemeli de. Siyasal düşünceleri proje ve atılımlara bulaştırmamalıyız bence.
bu bütçe şakadan başka değil ben bunu nasıl destekliyeyim mantıklı bütçe olsa desteklerim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu bütçe o adamları getrimeye yetmez kendin yapmalsın onada yetmeyebilir

bu bütçe şakadan başka değil ben bunu nasıl destejkliyeyim mantıklı bütçe olsa desteklerim zaten
Genel olarak konuşuyorum ben.
Bu bütçe az evet ancak hakiki bütçe bu değilmiş. Fatih Kacır da söyledi.

yol için kendi bütçemizi kullanabiliyoruz ama roket için başka ülkelerden para istiyoruz ?
para istemek küçük düşürücü bir şey değil amma velakin bir yol için 6 milyar doları kendimiz cebimizden çıkarip harcarken roket için 100m dolar istemek komik.

yol için kendi bütçemizi kullanabiliyoruz ama roket için başka ülkelerden para istiyoruz ?
para istemek küçük düşürücü bir şey değil amma velakin bir yol için 6 milyar doları kendimiz cebimizden çıkarip harcarken roket için 100m dolar istemek komik.
Adam ondan mı bahsetmiş 😶
Görmeye yarayan organa "Göz" denir.

biraz diyanetten kızsa bütçe ayarlanır yada vergiler gerçekten devlet için kullanırsa ama olay o değil

Dostlar zaten şimdiden roketi göndersek 2 yıl anca gider aya :D

sorun bakalım 2023 de tahtda olacakmı xd

bütçe ne kadar ki

Aynısını farklı parti yapsa konu açıp uplar mıydınız acaba? :unsure:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,060
Üyeler
184,725
Son üye