GeForce Game+ 35 Mpbs Oynatmadı.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
4,398
Bilgisayarım tam bir çöp olduğu halde kod alamadım ve 15 martı büyük beklentilerle bekledim. Yoğunluk yüzünden dün giremedim ama sonunda bugün saat 8 civarı girebildim.

İnternetim 35 Mpbs olmasına rağmen 1080p oynayamadım. Her hareket edişimde ekran piksel piksel oluyordu ve 30 FPS bile değildi!
(Muğla'da oturuyorum)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazmayı unutmuşum en az 2 saniyelik gecikme vardı

Sunucuları açılınca insanlar yüklendiği için sıkıntı oldu. Beta'da 100mbps ile çıtır çıtır oynarken şuan pikselleşmeler oluyor bende.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
35 SABİTTİ kablo ile bağlı pc.

Giriş yapmadan önce hız testi yaptım ve 35 mpbs çıktı.
kablo ile bağlanması sabit olduğu anlamına gelmez dengeli modda kullanmayın internette başka biri yoksa özel modda 30 girin ve deneyin

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Ekran Alıntısı.PNG
resim_2021-03-15_084858.png

kablo ile bağlanması sabit olduğu anlamına gelmez dengeli modda kullanmayın internette başka biri yoksa özel modda 30 girin ve deneyin
Yukarıda test sonuçlarını paylaştım

test sonuçlarını da atsaydın keşke

test sonuçlarını atıcak mısınız?
Attım

Bilgisayarım tam bir çöp olduğu halde kod alamadım ve 15 martı büyük beklentilerle bekledim. Yoğunluk yüzünden dün giremedim ama sonunda bugün saat 8 civarı girebildim.

İnternetim 35 Mpbs olmasına rağmen 1080p oynayamadım. Her hareket edişimde ekran piksel piksel oluyordu ve 30 FPS bile değildi!
(Muğla'da oturuyorum)

Yazmayı unutmuşum en az 2 saniyelik gecikme vardı
Ben test sürecinde kod alabildigimden dolayı kendi 50mbps intimle gayet akıcı oynadım hiçbir sıkıntı yoktu.
Benim hesabimdan 35 mbps lik bir arkadaşım da oynadi hiçbir sikinti yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,347
Üyeler
188,923
Son üye
chiefps
Geri