Fenerbahçe VS Beşiktaş

Beşiktaş yenilir inşallah

Bakın dostlar gerçekleri söylüyorum fenerbahçe gençler birliğine yenildi beşiktaşa yenilmemesi %10.

Benim bildiğim Fenerbahçe Beşiktaş'ı yener haftaya denizliden 3 yer

Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş yener diye düşünüyorum çünkü Gençlerbirliğine bile yenildik
sözde emre belezoğlu biri 30 biri 15 gol atıcak forvet getiricem dedi 30 gol atacak olan samatta :D (fenerbahçe bu gidişle ilk 3 bitirirse iyidir)

Önceden fenerliler bir gün herkes fenerbahçeli olacak diyorlardı adamlar doğru söylüyormuş haftaya fenerbahçeliyim pelkas go brr

Galatasaray'lı olarak şuan ki puan durumuna göre Fenerbahçe'yi destekliyorum :) Erol hocayı yedirmeyiz :ROFLMAO:

Bastır Fener.

Normalde gözüm kapalı Beşiktaş alır derdim fakat Beşiktaş kritik maçlarda ya hakem ya da kendini oynayamıyor. Hadi hayırlısı, 3-1 Beşiktaş diyorum ben.

Normalde gözüm kapalı Beşiktaş alır derdim fakat Beşiktaş kritik maçlarda ya hakem ya da kendini oynayamıyor. Hadi hayırlısı, 3-1 Beşiktaş diyorum ben.
fener beşiktaşı yener haftaya denizliden 4 yer öyle kanser bir takımı tutuyorum

3-1 veya 3-2 beşiktaş

Beşiktaş'ın savunması çok önde. Osayi ve Valencia oynarsa ek olarak Fenerbahçe karbonatın klasik oyununu oynarsa net bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,255
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri