Fenerbahçe VS Beşiktaş

Beşiktaş yenilir inşallah

Bakın dostlar gerçekleri söylüyorum fenerbahçe gençler birliğine yenildi beşiktaşa yenilmemesi %10.

Benim bildiğim Fenerbahçe Beşiktaş'ı yener haftaya denizliden 3 yer

Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş yener diye düşünüyorum çünkü Gençlerbirliğine bile yenildik
sözde emre belezoğlu biri 30 biri 15 gol atıcak forvet getiricem dedi 30 gol atacak olan samatta :D (fenerbahçe bu gidişle ilk 3 bitirirse iyidir)

Önceden fenerliler bir gün herkes fenerbahçeli olacak diyorlardı adamlar doğru söylüyormuş haftaya fenerbahçeliyim pelkas go brr

Galatasaray'lı olarak şuan ki puan durumuna göre Fenerbahçe'yi destekliyorum :) Erol hocayı yedirmeyiz :ROFLMAO:

Bastır Fener.

Normalde gözüm kapalı Beşiktaş alır derdim fakat Beşiktaş kritik maçlarda ya hakem ya da kendini oynayamıyor. Hadi hayırlısı, 3-1 Beşiktaş diyorum ben.

Normalde gözüm kapalı Beşiktaş alır derdim fakat Beşiktaş kritik maçlarda ya hakem ya da kendini oynayamıyor. Hadi hayırlısı, 3-1 Beşiktaş diyorum ben.
fener beşiktaşı yener haftaya denizliden 4 yer öyle kanser bir takımı tutuyorum

3-1 veya 3-2 beşiktaş

Beşiktaş'ın savunması çok önde. Osayi ve Valencia oynarsa ek olarak Fenerbahçe karbonatın klasik oyununu oynarsa net bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.

Geri