Yardım Fx8120 işlemcim çok ısınıyor

Reaksiyon skoru
5
IMG_20210315_160905.jpg
işlemcim aşırı ısınıyor nasıl çözerim bu sorunu ve oyunlarda anı FPS düşüşü oluyor mesela 150 FPSle oynarken birden 30 FPSe düşüp tekrar 150 ye çıkıyor işlemci çok ısındığı için olabilir mi ve bu sıcaklık PC ye zarar verir mi
İşlemci fx8120 8 çekirdek

Alıntıyı görüntüleişlemcim aşırı ısınıyor nasıl çözerim bu sorunu ve oyunlarda anı FPS düşüşü oluyor mesela 150 FPSle oynarken birden 30 FPSe düşüp tekrar 150 ye çıkıyor işlemci çok ısındığı için olabilir mi ve bu sıcaklık PC ye zarar verir mi
Kasaya dokunduğunda sıcaklığı hissediyor musun

Alıntıyı görüntüleişlemcim aşırı ısınıyor nasıl çözerim bu sorunu ve oyunlarda anı FPS düşüşü oluyor mesela 150 FPSle oynarken birden 30 FPSe düşüp tekrar 150 ye çıkıyor işlemci çok ısındığı için olabilir mi ve bu sıcaklık PC ye zarar verir mi
Bu ısıyla işlemciyi patlatırsın(öldürürsün). Soğutucunu kontrol et termal macunu yenile düzelir büyük ihtimalle

Kasaya dokunduğunda sıcaklığı hissediyor musun
Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

201 derece :eek: soba bile böyle ısınmaz :D
Bilgisayara zarar verir mi çözümü nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ısıyla işlemciyi patlatırsın(öldürürsün). Soğutucunu kontrol et termal macunu yenile düzelir büyük ihtimalle
Tamamdır

fx serisinin soba olduğunu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmezdim 200 nedir

Çok ısınmış termal macun en son ne zaman değişti? Hocam camı açın mahalle ısınsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,507
Üyeler
187,522
Son üye
Hamza ozgulmez
Geri