2000/2500tl direksiyon seti önerisi

Araba alamayacağım bari bunu alayım diye hayal kurarken fiyatlar aklıma gelmiştir o.O2 o.O2
thrustmaster tr de çok pahalı gelbura tr disturturoymuş yeni geldi diye biliyorum sence fiyatlar duşer mi?

bu paralar neymiş yaaa 1 sene önce yarı fiyatıydı bunlar .
t150 rs 1080derece olduğu için onu öneririm g29 da bir alterenatif tabii

direksionlardan çok anlamam ama alıcağınız direksionun x-input çıkışlı ve 900 derece olduğuna dikkat edin ve hassasiyet kademesi çok olursa iyi ama bir ürün önerisi yapabilecek kadar direksionlar hakkında bilgimin olduğunu düşünmüyorum.

bu paralar neymiş yaaa 1 sene önce yarı fiyatıydı bunlar .
t150 rs 1080derece olduğu için onu öneririm g29 da bir alterenatif tabii
sence o kadar para veremye değer mi ve t80 le arada okadar fiyat farkına değecek fark var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direksionlardan çok anlamam ama alıcağınız direksionun x-input çıkışlı ve 900 derece olduğuna dikkat edin ve hassasiyet kademesi çok olursa iyi ama bir ürün önerisi yapabilecek kadar direksionlar hakkında bilgimin olduğunu düşünmüyorum.
t150 rs 1080 derece .

sence o kadar para veremye değer mi ve t80 le arada okadar fiyat farkına değecek fark var mı?

t150 rs 1080 derece .
olmuşken iyisi olsun dersen 1080 derece al derim 240derece forzada vs. çok sorun olmaz ama asettoda f1 de 1080derece tatlı olur , bütçe çıkarsa yanına vites kolu da alırsın t150 yle uyumlu çalışıyor sanırsam . t150 nin pedallar da 3 lü . vitesle beraber güzel olur

olmuşken iyisi olsun dersen 1080 derece al derim 240derece forzada vs. çok sorun olmaz ama asettoda f1 de 1080derece tatlı olur , bütçe çıkarsa yanına vites kolu da alırsın t150 yle uyumlu çalışıyor sanırsam . t150 nin pedallar da 3 lü . vitesle beraber güzel olur
500tl ye vites ve el fireni onerirmisin?

500 tl ye vites ve el fireni yok mu beğ

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri