Yorumları hep kötü ya alınmaz gibi bu.HEREVİM Siyah Deri Bilgisayar Ofis Çalışma Sandalyesi Koltuğu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
HEREVİM Siyah Deri Bilgisayar Ofis Çalışma Sandalyesi Koltuğu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu ürünün hiç yorumu yok mu ben mi göremedim.![]()
Fileli Koltuk Çalışma Koltuğu Bilgisayar Koltuğu Çalışma Sandalyesi Ofis Koltuğu müdür koltuk Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Fileli Koltuk Çalışma Koltuğu Bilgisayar Koltuğu Çalışma Sandalyesi Ofis Koltuğu müdür koltuk en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Fileli Koltuk Çalışma Koltuğu Bilgisayar Koltuğu Çalışma Sandalyesi Ofis Koltuğu müdür koltuk incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Yoruma bakmayın hocam aynı üründen kullanan var forum da bu fiyata var mı daha iyisi bilmiyorum boyunluklu olarak.Yorumları hep kötü ya alınmaz gibi bu.
Bu ürünün hiç yorumu yok mu ben mi göremedim.
Valla bilsem söylerim.Hocam kullanan kişinin ismini söyler misiniz ? soru sormak istiyorum da.
![]()
Fileli Koltuk Çalışma Koltuğu Bilgisayar Koltuğu Çalışma Sandalyesi Ofis Koltuğu müdür koltuk Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Fileli Koltuk Çalışma Koltuğu Bilgisayar Koltuğu Çalışma Sandalyesi Ofis Koltuğu müdür koltuk en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Fileli Koltuk Çalışma Koltuğu Bilgisayar Koltuğu Çalışma Sandalyesi Ofis Koltuğu müdür koltuk incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Hocam internete yazarsanız çıkıyor aynı fiyat aralığında.Arka tarafı plastik mi?
Sırtı acıtacağını düşünüyorum, süngerli veya kumaş model bulabilir misin?
Bende almayı düşünüyorum![]()
Hocam internete yazarsanız çıkıyor aynı fiyat aralığında.