forum.donanimarsivi.com
red almalısınGenellikle CS:GO oynuyorum ve klavye arayışındayım. Mavi mi yoksa kırmızı switch mi almalıyım?
Peki blue switch gibi sesi yüksek bir red switch klavye var mıdır?red almalısın
aynı renk switch sesleri hemen hemen aynıdırPeki blue switch gibi sesi yüksek bir red switch klavye var mıdır?
Peki sesi yüksek olup tepkime süresi düşük olan switch var mıdır?aynı renk switch sesleri hemen hemen aynıdır
yokturPeki blue switch gibi sesi yüksek bir red switch klavye var mıdır?
sen sesi boşver fps oyuncusu olucaksan red alPeki blue switch gibi sesi yüksek bir red switch klavye var mıdır?
Yüksek sesli istiyorsan blue, green ve white switch öneririm.Peki sesi yüksek olup tepkime süresi düşük olan switch var mıdır?
O zaman bana maksimum 450 TL'ye red switch klavye önerebilir misin?sen sesi boşver fps oyuncusu olucaksan red al
bana pusat k3 pro önermişlerdi ben pek bilmiyorumO zaman bana maksimum 450 TL'ye red switch klavye önerebilir misin?
pusat K3 pro, bu fiyatlara alınabilecek en iyi klavye bence, daha farklı öneriler olacaktır. Onları da göz önünde bulundurarak alabilirsin.Genellikle CS:GO oynuyorum ve klavye arayışındayım. Mavi mi yoksa kırmızı switch mi almalıyım?