Yaptım aynısı Windows simgesi geldi sonra açık mavi ekran geldi bı zaman sonra kapandi"Delete" tuşu ile BIOS'a girip boot menüsünden USB belleğinizi 1. seçeneğe alın ve f10 tuşuna basarak kaydedip çıkın.
Kurulum işlemini tamamladıktan sonra mı?Yaptım aynısı Windows simgesi geldi sonra açık mavi ekran geldi bı zaman sonra kapandi
Kurulum ekranı gelmiyorKurulum işlemini tamamladıktan sonra mı?
Kurulum USB'sini doğru hazırladığına emin misin?Kurulum ekranı gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeniden başlatınca açık mavi ekran geliyor ekranda bir şey çıkmıyor ve kapanıyor pc
Evet Windows un kendi sitesinden kurdukKurulum USB'sini doğru hazırladığına emin misin?
BIOS'ta USB UEFI dışında gözüküyorsa öyle seçip dener misin?Evet Windows un kendi sitesinden kurduk
Sadece uefi USB varBIOS'ta USB UEFI dışında gözüküyorsa öyle seçip dener misin?
Biosu sıfırlayıp tekrar denesem sıkıntı olur mu ?BIOS'ta USB UEFI dışında gözüküyorsa öyle seçip dener misin?
Deneyebilirsin ama bence işe yaramayacak, 1. seçeneğe tıkladığın zaman seçenekleri atma şansın var mı?Sadece uefi USB var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biosu sıfırlayıp tekrar denesem sıkıntı olur mu ?
Deneyebilirsin ama bence işe yaramayacak, 1. seçeneğe tıkladığın zaman seçenekleri atma şansın var mı?
USB'yi bir daha hazırlayabilirsin içindeki her şeyi silip. USB'yi hazırlarken içinde herhangi bir dosya var mıydı?
Yeni bir flash deniyorum tekrar deneyeceğimUSB'yi bir daha hazırlayabilirsin içindeki her şeyi silip. USB'yi hazırlarken içinde herhangi bir dosya var mıydı?
Farklı bir USB bellekle denemek de çözebilir.