Yapılmış bir uygulamanın arayüzünü ve görünümü değiştirmek ?

Merve

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,151
Böyle bir şey yapılır mı?,Nasıl yapılır,Bu bi Suçmudur ?

Açık kaynaklı ise suç değil.

Hayır başka bir program discord deil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açık kaynaklı derken o ne oluor
Android mesela açık kaynaklı bir yazılım. Yani programın kodları açık, yayınlanmış ise suç değil.

Uygulama arayüzünü felan değişebilirsiniz. Telif haklarına sahip ise suçtur, izinsiz yayınlayamazsınız.

Android mesela açık kaynaklı bir yazılım. Yani programın kodları açık, yayınlanmış ise suç değil.
Bilgisayar için yapıcam bir programı sadece ismini değiştircem ben içindeki yönlendirmeleri ve yerlerini değiştirmek istiyorum bunu nasıl yaparım ve bu suçmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulama arayüzünü felan değişebilirsiniz. Telif haklarına sahip ise suçtur, izinsiz yayınlayamazsınız.
Sadece arkadaşlarım arasında yayınlayacağım eğer nasıl yapılacagını bulabilirsem

Bilgisayar için yapıcam bir programı sadece ismini değiştircem ben içindeki yönlendirmeleri ve yerlerini değiştirmek istiyorum bunu nasıl yaparım ve bu suçmu
Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Eğer bu yapacağın şeyi sadece kendin kullanacaksan yayımlamayacaksan bir şey olacağını sanmıyorum.

Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Eğer bu yapacağın şeyi sadece kendin kullanacaksan yayımlamayacaksan bir şey olacağını sanmıyorum.
Hayır sadece arkadaşlarım arasında yayınlayacağım

Sadece arkadaşlarım arasında yayınlayacağım eğer nasıl yapılacagını bulabilirsem
Uygulama dosyalarına 7 zip gibi uygulamalarla erişip dosyaları değiştirmen gerek.

Neyi nesini neden değiştireceğini açıkca hangi program oyun olduğunu bir belirtsende ona göre yorum yapsak , nasıl fikir sence ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,367
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri